Connect with us

Emisiuni

Ediţii speciale, weekendul acesta la TVR INFO

Published

on

Şi în acest sfârşit de săptămână, telespectatorii TVR INFO vor fi la curent cu toate evenimentele politice şi economice, la nivel naţional şi internaţional. „Televiziunea de ştiri a românilor” va difuza, sâmbătă şi duminică, Ediţii speciale dedicate Convenţiei Organizaţiei de Femei a P.D.L., absorbţiei fondurilor europene, precum şi un interviu în exclusivitate cu Gianni Franco Papa, şeful diviziei Europa de Est a UniCredit.

 

Sâmbătă, 15 octombrie, în intervalul orar 10.00-12.00, TVR INFO a transmis, în direct de la sala Alexandru Ioan Cuza a Palatului Parlamentului, Convenţia Organizaţiei de Femei a P.D.L. Paula Rusu a fost prezentă la eveniment, discutând, în ministudioul TVR INFO de la faţa locului, cu unele dintre cele mai importante figuri ale Organizaţiei de Femei a P.D.L. În acelaşi timp, din studioul TVR INFO, Adrian Bucur şi invitata sa, Tia Şerbănescu, au comentat desfăşurarea alegerilor.

 

Duminică, de la ora 14.30, la TVR INFO începe o nouă Ediţie specială, ce are ca subiect absorbţia fondurilor europene şi noua politică europeană de coeziune. În studioul de la Bruxelles, corespondenta TVR Magdalena Moreh îi intervievează pe această temă pe europarlamentarii români Ramona Mănescu (P.N.L.), Victor Boştinaru (P.S.D.) şi Marian Jean Marinescu (P.D.L.), precum şi pe Johannes Hahn, comisar european pentru politică regională. Atragerea de fonduri europene este unul dintre pilonii politicii economice a Guvernului român şi o preocupare majoră a Uniunii Europene, la nivel internaţional.

 

Tot duminică, de la ora 15.15, telespectatorii TVR INFO pot urmări un interviu în exclusivitate, acordat Lidiei Moise de Gianni Franco Papa, şeful diviziei Europa de Est a UniCredit. Prezent în România, acesta a acceptat să discute cu realizatoarea TVR despre criza economică, despre pieţele financiare, băncile italiene şi efectele problemelor din Grecia asupra ţărilor din jur. La Interviu+, telespectatorii vor afla şi care este motivul pentru care Gianni Franco Papa numeşte criza un „noroc deghizat”.

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending