Connect with us

AUDIENȚE TV

Ediţiile speciale de Paşte Super Neatza cu Răzvan şi Dani, lider de audienţă

Bianca Bujor - Editor Coordonator

Published

on

Foto Credit: Antena 1

            De Sãrbãtoare, românii şi-au început dimineţile alături de matinalul de la Antena 1. Ediţiile speciale Super Neatza cu Răzvan şi Dani din prima şi din a doua zi de Paşte s-au impus ca lider de audienţă.

 

 

Astfel, în prima zi de Paşte, telespectatorii au petrecut ziua de Sărbătoare alături de familia Super Neatza. Conform Kantar Media, în intervalul 10:00 -12:59, Antena 1 a fost cel mai urmărit post de televiziune la nivelul publicului din mediul comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani și a obținut, în medie, 2.5 puncte de rating şi 17.6% cota de piaţã. Poziţia secundã a fost ocupatã de PRO TV cu 1.5 puncte de rating şi 11% cota de piață.

 

Şi în a doua zi de Paşte, românii au dat startul distracţiei alături de matinalul de la Antena 1. Ediţia specială de Sărbătoare în care Răzvan, Oprişan şi Nicolai Tand i-au avut musafiri în ograda lor de la ţară pe orăşenii Dani, Ramona, Bianca şi Ristei, s-a impus ca lider detaşat de audienţă, la nivelul tuturor categoriilor de public. Conform Kantar Media, în intervalul 08:00 – 12:00, Antena 1 a fost cel mai urmărit post de televiziune la nivelul publicului din mediul comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, și a obținut, în medie, 2.5 puncte de rating şi 19.7% cota de piaţã.

Poziţia secundã a fost ocupatã de PRO TV cu 2.1 puncte de rating şi 16.5% cota de piață. Şi în mediul urban, Super Neatza cu Răzvan şi Dani a fost prima opţiune a telespectatorilor, obţinând un rating mediu de 3.4 puncte şi 17.9% cota de piaţã. Poziţia secundã a fost ocupatã şi de aceastã datã tot de PRO TV, cu 2.1 puncte de rating şi 11.1% cota de piaţã. Ierarhia se pãstreazã şi la nivelul întregii ţãri, cei mai mulţi telespectatori alegând sã urmãreascã matinalul de la Antena 1, care a înregistrat 3.7 puncte de rating şi 18% cota de piaţã, în vreme ce principalul competitor, PRO TV, a înregistrat 2.3 puncte de rating şi 11.2% cota de piaţã.

 

Sursa: Kantar Media
Copyright: ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de către departamentul Research Antena Group
Analiza este făcută pe target-urile 18-49 Urban, All urban și Național
Perioada 2-3 mai 2021

 

 

 

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending