Editura AGNI MUNDI: Despre viața pe care am trăit-o pe Pământ - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Life Style

Editura AGNI MUNDI: Despre viața pe care am trăit-o pe Pământ

Published

on

Editura AGNI MUNDI promovează învățăturile ce stau la baza lucrărilor Doctorului în psihologie Joshua David Stone, Maestru Ascensionat Integrat. Opera sa a apărut pe piața românească de carte spirituală cu sprijinul autoarei Maria Cristina Stroiny, care a creat seria compilațiilor tematice de înaltă spiritualitate, utile și ușor de folosit în viața de zi cu zi. Informațiile sunt reactualizate pentru noua Eră a Vărsătorului, în învățături utile ce au ca temă programul de Inițieri și Ascensiunea Integrată, care pot fi considerate un îndrumar folosit atât de cei ce se află deja pe calea spirituală, cât și de cei ce fac primii pași pe această cale.

 

 

Ce punem pe primul loc, Creatorul sau creația?

 

      Aceasta este una dintre întrebările esențiale pe care fiecare suflet trebuie să și le adreseze, dacă dorește să realizeze Conștiința Prismei cu Spectrul Complet Integrat.

Dumnezeu ne-a oferit planeta Pământ cu toate darurile sale, pentru a ne bucura. Problema este că oamenii au început să iubească din ce în ce mai mult creația Lui Dumnezeu și au devenit mai puțin atrași de Creatorul însuși.

 

Este important să înțelegem că nu este rău să te bucuri de creația Lui Dumnezeu. Acesta este motivul pentru care El a creat-o. Într-un sens, acesta a fost cadoul Lui de nuntă pentru noi. Vă puteți imagina un cadou de nuntă mai minunat decât aceasta? Singura problemă este că am devenit fascinați de acest cadou, încât am uitat cu cine ne căsătorim și pentru ce scop are loc această nuntă. Oamenii au devenit fascinați de materie încât s-au blocat în aceasta și și-au uitat identitatea. Acest lucru se întâmplă și în ziua de azi. Priviți câți oameni cred că sunt corpuri fizice și nu Suflete care se află în corpuri fizice. Sunt fascinați de lucrurile materiale, de sex, de bani, putere, faimă, plăcere, vanitate, de copiii lor, de mintea și sentimentele lor, de scopurile pământești, de prietenii, și așa mai departe. Trebuie să înțelegem că sunt în regulă unele dintre faptele enumerate mai sus, însă Dumnezeu, Sufletul, mintea și acțiunile noastre, trebuie să ocupe primul loc și trebuie să fie folosite în serviciul Lui Dumnezeu.

 

Noi trebuie să trăim în această lume, nu să aparținem acestei lumi. Trebuie să avem picioarele pe pământ. Sau, cu alte cuvinte, nu trebuie să devenim atașați de tot ce este lumesc. Trebuie să trăim într-o stare care implică detașarea. Trebuie să ne amintim că, adevărata noastră natură este cea spirituală, iar identitatea noastră nu este un corp fizic. Corpul fizic este un instrument pe care îl folosim pentru a ne realiza scopul spiritual în această lume. Trebuie să ne bucurăm de darul creației pe care ni L-a oferit Dumnezeu, dar să nu ne bucurăm de acesta până în punctul unde punem creația mai presus de Dumnezeu. Până când nu punem creația pe altarul Lui Dumnezeul, nu va fi posibil să dobândim realizarea Lui Dumnezeu și a Sinelui.

 

Atunci când veți înțelege ce este cu adevărat calea spirituală, veți realiza că aceasta este calea integrării și astfel veți avea cele mai bune lucruri din ambele lumi. Vă veți putea bucura de viața spirituală și de tot ceea ce înseamnă viața pe Pământ. Puteți să aveți parte în continuare de plăcerile pământești, să vă bucurați de relațiile romantice, de prieteni, de copii, vă puteți atinge obiectivele pământești, puteți aduna lucruri materiale, puteți face bani, puteți trăi confortabil, puteți face sex, vă puteți bucura de natură atâta timp cât Îl puneți pe primul loc pe Dumnezeu și folosiți creația în scopul său propriu-zis, care este acela al creșterii spirituale, al serviciului și al bucuriei.

 

Trebuie să ne amintim că toată creația este darul Lui Dumnezeu pentru noi, iar noi nu suntem proprietarii creației. Dumnezeu deține tot, iar noi folosim totul datorită grației Lui divine. Este esențial să vă bucurați de viață, iar dacă nu o faceți, înseamnă că nu ați înțeles în mod corespunzător calea spirituală. Să ne bucurăm de viața pe Pământ, este o condiție pentru a intra în Împărăția Lui Dumnezeu. Din păcate o mare parte din populație, slăvește creația ignorând Creatorul și face acest lucru fără să știe. Problemele vieții îi acaparează pe toți, îndepărtându-i de scopul lor divin. Această lecție v-a fost oferită pentru a vă reaminti să păstrați acest echilibru delicat în perspectiva corectă.

 

Este important să înțelegeți că trebuie să vă păstrați un echilibru între planul vertical și orizontal ale vieții. Planul vertical reprezintă relația cu Dumnezeu, iar planul orizontal vizează relația cu creația Lui Dumnezeu. Dacă vă concentrați doar pe planul vertical și trăiți într-o peșteră fără a avea o interacțiune cu creația Lui Dumnezeu, vă veți afla în dezechilibru, precum și viceversa. Un adevărat Maestru Ascensionat Integrat se implică în viața pe Pământ și în relația cu oamenii, și este capabil să își mențină auto-controlul și conștiința spirituală în timp ce este în legătură cu cei din jur. Dacă doriți să vă accelerați creșterea spirituală, interacționați cu oamenii și cu viața de pe Pământ, pentru că acesta este terenul de testare pentru adevărata realizare a Sinelui și a Lui Dumnezeu.

 

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending