Connect with us

Reality Show

Eduard și Tania Dumitru unt marii câștigâtori ai reality show-ului Cursa Iubirii, de la PRIMA TV

Tania și Eduard Dumitru au reușit să îi surclaseze pe Cosmin și Adela Pantazi și, cu ajutorul votului publicului

Published

on

FOTO PRIMA TV
Reclame

După 3 luni de competiție acerbă, Cursa Iubirii, reality show-ul de la Prima TV, și-a desemnat cuplul câștigător. Într-o finală disputată până în ultimul moment, Tania și Eduard Dumitru au reușit să îi surclaseze pe Cosmin și Adela Pantazi și, cu ajutorul votului publicului, să pună mâna pe premiul cel mare, de 15.000 de euro, și o vacanță exotică oferită de Agenția de turism Karpaten.

Marea Finală din Cursa iubirii, difuzată sâmbătă de la 20.00 la Prima TV,  a fost plină de emoții, dar și de cuvinte grele. Cele 3 cupluri finaliste, Eduard și Tania, Cristina și Alexandru, Cosmin și Adela și-au exprimat regretele și și-au reproșat comportamentul avut pe parcursul competiției. 

Susținerea continuuă a celor de acasă a reușit să o emoționeze până la lacrimi pe războinica Adela. La final, două cupluri au intrat în cursa spre marele premiu iar votul publicului a decis cine este pe primul loc.  Tania și Eduard sunt marii câștigători ai primului sezon Cursa iubirii. Pentru cei doi, bucuria a fost imensă. « Am câștigat experiență, am  învățat despre noi, am câștigat atenție în cuplu și, mai ales, am înțeles cum să nu fim. M-am văzut în unele ipostaze în care nu am fost mândru și am realizat că vreau să fiu altfel”,  a mărturisit  Eduard. “Pentru noi a fost o surpriză, nu ne așteptam să reușim să căștigăm. Speram să rămânem în cele două cupluri finaliste, cu Adela și Cosmin, și știam că ei vor câștiga. Cred că am câștigat datorită evoluției lui Eduard, oamenii au văzut asta si au apreciat », spune Tania.

Într-un gest frumos, Tania și Eduard au luat o decizie surprinzătoare legată de premiul oferit de Agenția de turism Karpaten, o vacanță într-o destinație exotică, ultra all inclusive. « Noi am vorbit de acasă și aici, în pauză, și am zis că, dacă vom câștiga, am vrea să oferim premiul, vacanța exotică,  lui Cosmin și Adelei. Să se bucure de un tratament all inclusive.”

Cursa iubirii este un format unic de televiziune , un show care a dat frâu liber aventurii, competiției și testării iubirii.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement
AUDIENȚE TV3 zile ago

Spania a câștigat EURO 2024, în direct la PRO TV! Peste 2.9 milioane de telespectatori au urmărit finala care a fost lider absolut de audiență

AUDIENȚE TV5 zile ago

Anglia a învins Olanda și va juca finala EURO 2024 contra Spaniei, duminică, în direct la PRO TV și pe VOYO!

Reality Show5 zile ago

Premieră la Insula Iubirii în cel de-al optulea sezon al reality show-ului de la Antena 1: partenerii au fost despărţiţi fără să apuce să îşi ia rămas bun

Premieră TV5 zile ago

PREMIERĂ Noul sezon Atletico Textila revine la PRO TV ”Liga 2, pregătește-te de noi”

Reality Show5 zile ago

Delia şi Liviu câştigătorii celui de-al nouălea sezon Mireasa şi ai premiului în valoare de 40.000 de Euro

Emisiuni6 zile ago

Cristina Bâtlan, o femeie de afaceri de succes, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminica aceasta

Serialeo săptămână ago

Valentin Teodosiu, rol important în noul serial TĂTUȚU`! „Personajul meu este cel mai de temut al vremii”

Reality Showo săptămână ago

Declaraţie şocantă la Insula Iubirii: „Ne-am despărţit de 37 de ori!”

Cinemao săptămână ago

Festivalul „Saptamana Comediei”, la final. Teatrul de Comedie pleaca acasa cu 3 premii.

Emisiuni2 săptămâni ago

Serghei Mizil vine duminica aceasta la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Analize Audiente TV2 săptămâni ago

4.9 milioane de inimi au bătut la unison în fața televizoarelor pentru Generația de suflet a Naționalei! PRO TV lider absolut de audiență cu cifre record

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending