Connect with us

Emisiuni

Eduard Vacariu a câștigat a patra ediție iUmor

Foto Credit: ANTENA 1
Avatar

Published

on

Eduard Vacariu a revenit pe scena iUmor, după o primă experiență cu peripeții și a fost favoritul publicului în cea de-a patra ediție a show-ului de umor de la Antena 1. Concurentul a început să facă stand-up din septembrie anul trecut, dar a urcat fără emoții pe scenă în fața celor trei jurați și a obținut cu ușurință cele trei Like-uri care l-au dus la votul publicului.

Eduard Vacariu a pregătit un număr de stand-up comedy legat de viața lui amoroasă, în care se pare că are ghinion cu carul. Mihai Bendeac a aplaudat în picioare prestația concurentului: “M-am ridicat în picioare pentru că nu este un număr vulgar, atâta timp cât e construit bine. Ai avut un număr atât de bun și de compact, așa trebuie să arate un număr de stand-up la iUmor”. Și Delia a ținut să îl felicite pe Eduard: “Ești foarte bun pentru doar câteva luni de stand-up!”. Cheloo a fost și el impresionat de stand-up-ul realizat de concurent: “Chiar mi-a plăcut, mi se pare că ești pe frecvența potrivită”. Eduard Vacariu se alătură în marea finală a sezonului 8 iUmor câștigătorilor celorlalte ediții de până acum: Anghel Constantin, Adrian Stoica și Teodora Nedelcu.

Concurenții care primesc minimum două ”Thumbs up” vor putea fi apoi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite iUmor, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediții va fi anunțat luni, în cadrul emisiunii Observator 16.00, și se va califica direct în finală!

Mai mult, în fiecare săptămână, fiecare emisiune iUmor va fi însoțită de o ediție specială, distribuită exclusiv pe AntenaPlay.ro, unde abonații pot vedea tot ce se întâmplă în culise și vor avea acces nelimitat și necenzurat la numere integrale din cel de-al optulea sezon și momente care nu s-au văzut la televizor.

 

Comentarii

comments

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending