Edvin Marton - Intr-un super concert la Cluj! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

EVENTS

Edvin Marton – Intr-un super concert la Cluj!

Published

on

Un eveniment de marca in cadrul celei de-a treia editii TIMAF a fost concertul compozitorului Edvin Marton, care a incantat aseara timp de doua ore publicul la Sala Sporturilor “Horia Demian” din Cluj-Napoca.

Au fost doua ore de vis, petrecute intre sunet si lumina. Jocul de culori al reflectoarelor s-a imbinat perfect cu qmotiile celor din sala, care dansau perfect in ritmul viorii Stradivarius a lui Edvin.

Din recitalul compozitorului au facut parte atat coloane sonore precum  ”Love Story ” si ”My Heart Will Go On”, dar si compozitii proprii, fiecare dintre acestea avand propria poveste, dupa cum insusi compozitorul afirma.

Edvin Marton este cunoscut drept ”violonistul patinatorilor4 pe gheata” . In anul 2006, a fost invitat de orietenul sau, Evgeni Plushenko, sa cante la Jocur4ile Olimpice de iarna. Patinand pe acordurile piesei « Toscana Fantasy », acesta a castigat Medalia de Aur.

”Sky Motion”, ” Magic Violin”, ”Happy Day” si ”Malibu Sunset” s-au numarat printre pisele interpretate de artist, care au ridicat aseara publicul in picioare. Concertul s-a incheiat cu ”Rapsodia maghiara”.

Edvin Marton s-a nascut in Ucraina in anul 1974 si este de etnie maghiara deoarece s-a nascut intr-o zona a Ucrainei unde locuiesc multi maghiari. La varsta de opt ani, a fost admis la Scoala Centrala de Muzica “Ceaikowski” din Moscova si astfel talentul lui a inceput sa fie recunoscut pe plan international.

 

 

Advertisement

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending