Connect with us

Life Style

Egalitate pentru Trofeul „Adrian Haiduc“ – Americanii, surprinși de talentul tinerilor designeri români!

Published

on

Organizat în premieră în România, Handmade Jewelry Fashion Week Timișoara 2013 a adus ca element de noutate generozitatea cretorului de bijuterii Adrian Haiduc, care a demonstrat încă o dată că se gândește și la tinerii talentați, introducând Trofeul „Adrian Haiduc“ printre premiile manifestării.  

Mai mulți designeri romani s-au înscris în cursa pentru câștigarea trofeului „Adrian Haiduc“, oferit de cunoscutul designer de bijuterii cu același nume. Evenimentul a avut loc la Galeria Calpe (Bastion Theresia) Timișoara în data de 23 noiembrie 2013, organizator fiind grupul Loja Pasionaților de Mărgele.

Pentru a se înscrie în concursul pentru câștigarea trofeului „Adrian Haiduc“, trofeu realizat de artistii timisoreni de la Art Stick, tinerii designeri au trebuit să aibă creații la Handmade Jewelry Fashion Week Timișoara și să trimită pentru jurizare trei lucrări din cadrul manifestării. Lucrările au fost numerotate aleatoriu și însuși renumitul designer Adrian Haiduc a decis câștigătorul trofeului, după ce juriul a decis numărul de puncte pentru fiecare concurent.

Juriul a fost format cu precădere din creatori și specialiști americani și, se pare, americanii au fost surprinși de talentul tinerilor designeri români. Din juriu au făcut parte 20 de fani de pe facebook, oameni de afaceri și jurnaliști din domeniu, profesori de design și gemologie din SUA, specialiști americani în gemologie.

Trofeul „Adrian Haiduc“ a fost câștigat de două creatoare foarte inspirate, Maria Zaporojan din Oradea și Ofelia Fica din Arad. Ele au primit o plachetă înmânată de modelul Andreea Popescu, a carei coafură excentrică, realizată de hair stylist-ul Camelia Talos, a “lăsat” multe guri căscate, și manechinul Ovidiu Szabo.

Bătălia cea mare s-a dat pentru invitația de a prezenta o colecție comună: bijuteriile din fructe de mare, cu designerul Adrian Haiduc. „Am dorit să încurajez creativitatea tinerilor designeri cărora, în această perioadă grea, le este tot mai ușor să se afirme și am rămas și eu mirat când am văzut că americanii au fost pe bune surprinși de talentul acestor tineri creatori“, a declarat Adrian Haiduc.

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

MENIU

pentru sufletul tau