Connect with us

Emisiuni

Ei sunt cei 9 semifinaliști ai sezonului 11 Chefi la cuțite! Cei 4 concurenți ai lui Sorin Bontea au intrat direct în Semifinală

Chefi la cuțite de ieri seară a ocupat primul loc în topul audiențelor pe toate targeturile

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Seară încărcată de emoții la Chefi la cuțite: cel de-al 11-lea sezon al show-ului culinar și-a desemnat ieri semifinaliștii. Ultimul battle a adus și cea din urmă amuletă pusă la bătaie, de această dată, de Cătălin Scărlătescu: el a avut avantajul de a-i lua pe ceilalți doi Chefi, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, să lucreze pentru echipa sa. Cu toate acestea, verdictul confruntării a purtat culoarea roșie: cea a echipei lui Chef Bontea, care a câștigat ultimul battle al acestui sezon, intrând astfel integral în Semifinală.

 Difuzată în intervalul 20:29 – 00:07, ediția Chefi la cuțite de ieri seară a ocupat primul loc în topul audiențelor pe toate targeturile. Pe segmentul de public comercial, a înregistrat 9.3 puncte de rating și 33.8% cotă de piață, în timp ce postul de pe locul secund, Pro TV, a obținut 6 puncte de rating cu 21.9% cotă de piață. Pe intersecția cu Las Fierbinți, Antena 1 a înregistrat 7.5 puncte de rating și 28.3 cotă de piață, iar Pro TV a obținut 6.9 puncte de rating și 25.9% cotă de piață. Și la orașe, show-ul culinar Chefi la cuțite s-a situat pe primul loc, înregistrând 9.1 puncte de rating și 26.8% cotă de piață, în timp ce ocupantul locului 2, Pro TV, a obținut 5.6 puncte de rating și 16.5% cotă de piață. Chefi la cuțite s-a impus ca lider de piață și la nivel național, cu 8.4 puncte de rating și 25.2% cotă de piață, în timp ce Pro TV a înregistrat 6.5 puncte de rating și 19.6% cotă de piață. În minutul de aur 22:11, ediția de aseară Chefi la cuțite a fost urmărită de peste 2 milioane de telespectatori.

Totodată, Antena 1 s-a impus ca lider de audiență și pe intervalul orar prime time (19:00 – 23:00), înregistrând pe segmentul de public comercial, cu vârste cuprinse între 21 și 54 de ani, 7 puncte de rating și 27.8% cotă de piață, în timp ce postul TV de pe locul secund, Pro TV, a obținut 6.4 puncte de rating și 25.1% cotă de piață. Antena 1 și-a păstrat supremația în prime time și pe tronsonul urban, cu 7 puncte de rating și 21 cotă de piață, în timp ce ocupantul locului doi, Pro TV, a înregistrat 6.4 puncte de rating și 19.2 cotă de piață. Postul TV Antena 1 a ocupat primul loc și pe întregul interval orar 02:00 – 26:00, înregistrând pe tronsonul comercial 3 puncte de rating și 24.4% cotă de piață, în timp ce postul de pe locul secund, Pro TV, a obținut 2.9 puncte de rating și 23.3% cotă de piață. Antena 1 a fost lider de piață pe intervalul general whole day și la nivel urban, cu 3.2 puncte de rating și 18.8% cotă de piață, în timp ce postul de pe locul secund, Pro TV, a obținut 3.1 puncte de rating și 18.2% cotă de piață.

Pentru cea din urmă confruntare culinară a sezonului 11, echipele au gătit farfurii purtând amprenta creativității celor 3 Chefi, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, iar verdictul a venit cu un avantaj esențial, fiind vorba de ultimul battle: echipa câștigătoare a intrat integral în Semifinală. Este avantajul de care s-au bucurat Chef Bontea și concurenții săi, Monica Pușcoiu, Nina Hariton, Constantin Onuț și Matthew Ehsanmehr. După proba individuală eliminatorie, lor li s-au alăturat în Semifinală Laurențiu Neamțu și Mihaela Zahariea, din echipa lui Chef Dumitrescu, și Paul Tudosescu, Ștefan Nistor și Anamaria Ijac, din echipa lui Chef Scărlătescu. De partea cealaltă, trei dintre concurenți și-au încheiat ieri seară parcursul la Chefi la cuțite: Luna Morgaciova, George Borșaru și George Popescu și sunt cei care au părăsit concursul. La finalul serii au curs lacrimi de bucurie, atunci când semifinaliștii au primit mesaje de susținere din partea celor dragi.

”Îmi pare foarte rău de Luna și George Borșaru, dar mă bucur, pe de altă parte, că au ajuns atât de departe”, a comentat Chef Dumitrescu despre concurenții săi care nu au ajuns în Semifinală. ”George, îți mulțumesc pentru tot parcursul! Chiar și așa, nefiind bucătar, ai reușit să faci niște farfurii spectaculoase”, a spus Chef Scărlătescu despre George Popescu, concurentul său care a părăsit competiția. Toți cei trei Chefi sunt încrezători, în același timp, în concurenții cu care au rămas în competiție, fiind pregătiți de continuarea cursei. Săptămâna viitoare, în ediția de luni seară, urmează probele Semifinalei, iar marți se joacă Marea Finală a sezonului 11 Chefi la cuțite.

Sursa: Kantar Media               

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending