Connect with us

Emisiuni

Ei sunt primii finalişti de la România Dansează! Tudor Mihai şi Raluca Aldea, Romafest şi Gabriel Cocoş merg în următoarea etapă a supershowului

Avatar

Published

on

Spectacol incredibil duminica aceasta pe scena România Dansează! 12 semifinalişti au intrat într-o competiţie strânsă în care pasiunea pentru dans şi-a spus încă o dată cuvântul. Au umit juriul, dar mai ales au uimit o ţară întreagă cu mişcări şi stiluri de dans variate, de la dans popular, la tango argentinian sau percuţie corporală. Cu fiecare număr de dans, pe scena supershowului un spectacol total a prins viaţă, o poveste a fost spusă prin mişcare, sunet, decor şi imagine.  Doar trei dintre concurenţi şi-au câştigat însă votul de trecere în următoarea etapă a showului.

Romafest, trupa de dans ţigănesc care face percuţie corporală, Gabriel Cocoş, micuţul câştigător de trofee care i-a cucerit pe juraţi cu flexibilitatea sa şi Tudor Mihai şi Raluca Aldea, pasionalii dansatori de tango argentinian, aceştia sunt primii trei finalişti ai România Dansează. Numele celui de-al patrulea finalist, ales de public prin vot, va fi anunţat luni, în cadrul Observatorului de ora 16.00, de către Jorge, prezentatorul România Dansează.

Dupã şase ediţii de preselecţii, în care cei mai buni dansatori din România s-au întrecut în numere de dans spectaculoase, „România Danseazã” a trecut în următoarea etapă, cea a desemnării dintre semifinalişti a finaliştilor. Doar 3 dintre cei 12 concurenţi care au participat în prima gală au reuşit să-şi câştige locul în marea finală, între care şi Romafest, un grup de dansatori de dans ţigănesc care au adus în faţa juraţilor un număr incredibil de percuţie corporală. Ansamblul Romafest a cunoscut succesul şi în străinătate având turnee prin mai multe ţări din Europa,  ajungând chiar şi la celebrul Cirque du Soleil. S-au fãcut remarcaţi încã de la preselecţii, când, într-un numãr impecabil de percuţie corporalã, şi-au folosit corpul ca instrument muzical, sunetele fiind redate prin mişcare. Pentru prima galã a show-ului, concurenţii s-au pregãtit mai intens ca niciodatã, convinşi cã meritã un loc în marea finalã.

Şi Tudor Mihai şi Raluca Aldea au reuşit să-i impresioneze pe cei trei juraţi, Monica ridicându-se în picioare pentru a-i aplauda. Senzualitatea a fost la cote maxime la România Dansează, cei doi pregătind un show incredibil, plin de emoţie, pasiune şi erotism. Frumoasa Raluca s-a transformat pe scena showului dintr-o balerină delicată într-o femeie vulcanică, apărând dintr-un nor de fum într-o rochie neagră, potrivită pentru un număr spectaculos de tango argentinian. Tudor Mihai şi Raluca Aldea sunt parteneri de dans de 14 ani. Tangoul argentinian este pasiunea lor şi îl danseazã cum nu se poate mai bine. Deşi sunt parteneri doar pe scenã, Tudor şi Raluca ştiu să danseze cu o pasiune debordantã. Raluca a fãcut balet în adolescenţã. A vrut sã înveţe tangoul, iar Tudor i-a fost profesor. La început, a refuzat-o, însã mişcãrile ei l-au cucerit. Acum, se împart între familie şi scenã, însã nu vor renunţa vreodatã la dans. “Tangoul se poate dansa la orice vârstă. Am fost la Buenos Aires, am luat lecţii de tango argentinian. Acolo, toată lumea respiră tango argentinian. Pe străzi, în cafenele, se dansează tango” a povestit Mihai.

Micuţul contorsionist Gabriel Cocoş a făcut senzaţie în rolul lui Mowgli, impresionând cu un dans plin de energie, dar şi cu mişcări foarte dificil de executat. Însoţit pe scenă de doi “ursuleţi”, Gabriel a făcut un show în toată regula. “Ai toate şansele să devii un mare artist, un mare balerin” i-a spus Monica, acordându-i steluţa galbenă. “Pentru mine a fost o lecţie de viaţă pentru că trebuie să învăţ o dată pentru totdeauna să nu mai gândesc atât de mult, ci să trăiesc, să văd, să primesc şi să reacţionez. Uită-te la om şi reacţionează acum. Eşti de departe cel mai luminos om din acest concurs. Nu trebuie să se întâmple nimic pe lume ca tu să te opreşti” a completat Mihai Bendeac. Gabriel Cocoş provine dintr-un centru de plasament, dar nu vrea sã fie favorizat. I-a cucerit pe juraţi cu flexibilitatea sa şi cu bucuria pe care o emană atunci când dansează. La vârsta lui, doar 12 ani, vorbeşte ca un om mare. Tatãl care l-a adoptat l-a înscris şi în show. Sufrageria le e plină de trofee, acolo se antrenează cel mic.

 

Alături de Tudor Mihai şi Raluca Aldea, Romafest şi Gabriel Cocoş, au mai concurat în prima gală Roxana Chiperi, First Class, trupa YES, Alexandru Matache, Miniblockbusters, Providanse, Radu Dragoş, Dance World şi Porolissum.

Semifinalele România Dansează se vor desfãşura pe parcursul a trei gale, în care vor concura câte 12 participanţi,  pentru ca marea finalã live din 19 mai sã aducã premiul de 50.000 de euro celui mai talentat dansator, ales chiar de public. La finalul fiecãrei gale, dupã o evaluare a tuturor prestaţiilor, cei trei juraţi vor trimite în finalã trei numere (câte unul fiecare), urmând ca cel de-al patrulea finalist sã fie ales de public prin vot, astfel: de la finalul emisiunii şi pânã a doua zi la ora 16.00, telespectatorii vor putea vota numãrul pe care vor sã îl salveze, dintre cei nouã concurenţi rãmaşi. Acesta va fi anunţat în cadrul Observatorului de ora 16.00, de cãtre prezentatorul show-ului, Jorge, care va spune STOP VOT şi îl va anunţa în direct telefonic.

 

Comentarii

Emisiuni

Final sezon: Împins de demonul gătitului, Dinescu face o plăcintă… călugărească, la TVR 1

Avatar

Published

on

Foto Credit: TVR

Actorul Marius Rizea este invitatul lui Mircea Dinescu în ultima ediţie „Politică şi delicateţuri” a sezonului. Emisiunea se vede la TVR 1 pe 26 ianuarie, de la ora 14.30.

Ediţia ce încheie sezonul 12 al emisiunii Politică şi delicateţuri de la TVR 1 ne prilejuieşte întâlnirea cu unul dintre cei mai simpatici actori ai momentului. Marius Rizea intră în bucătăria lui Dinescu vesel şi nerăbdător să îşi etaleze talentul culinar. Emisiunea poate fi urmărită la TVR 1 pe 26 ianuarie, de la 14.30.

Cei doi se apucă de gătit – evident, ceva ce nu s-a mai făcut vreodată: un fel de ghiveci călugăresc, cum spune poetul, dar care, pe măsură ce noi ingrediente descoperite prin bucătărie sunt adăugate, devine o plăcintă… ieşită din comun. „Te mână din spate demonul gătitului, fiindcă ştii când începi, dar nu ştii când sfârşeşti; mai pui şi aia, mai pui şi aia, s-ar putea să dureze două zile şi să se cheme mâncarea talmeş-balmeş ca la naşu’“, explică Dinescu.

După ce mâncarea e gata, carafa de vin e plină şi Lătăreţu şi taraful său pe poziţii, Dinescu şi Rizea se pun pe depănat amintiri, într-un dialog absolut savuros. Musafirul povesteşte cu umor despre copilăria dintr-un frumos orăşel de provincie, despre cum a realizat că vrea să devină actor şi reacţia părinţilor săi şi chiar îi recită lui Dinescu o poezie pe care a spus-o la examenul pentru intrarea la Facultatea de Teatru, o poezie scrisă de gazda sa.

„Duminică, 26 ianuarie, ne luăm la revedere de la telespectatorii noştri şi le promitem că ne întoarcem din primăvară cu un nou sezon, iar dacă li se face dor  de noi, ne pot urmări pe Facebook şi Instagram, acolo unde activitatea noastră continuă”, ne asigură echipa emisiunii.

***

Marius Rizea s-a născut pe 24 noiembrie 1975, la Râmnicu Vâlcea. În 1998 a absolvit UNATC la clasa profesorului Dem Rădulescu. În 2001 a obţinut premiul pentru cel mai bun actor la Gala Tânărului Actor de la Mangalia. Joacă în filme, a prezentat emisiuni tv şi poate fi văzut pe scena Teatrului Naţional din Bucureşti.

Comentarii

Continue Reading

Emisiuni

Cum vor alege milionarii de la Imperiul Leilor afacerile în care investesc

Avatar

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Cei cinci investitori de top de la Imperiul Leilor, emisiunea care se va difuza în curând la PRO TV, ne dezvăluie care sunt criteriile după care se ghidează pentru a selecta afacerile în care vor investi în cadrul emisiunii.

 

Sute de antreprenori din toată țara s-au înscris cu dorința de a-și vedea visul finanțat, dar numai ideile de business puternice și creative vor ajunge în fața investitorilor și, astfel, vor avea șansa de a primi suma necesară pentru a se dezvolta pe piața locală și nu numai! Cum orice investiție presupune și riscuri, investitorii vor analiza proiectele propuse din toate punctele de vedere și vor decide care sunt ideile de business din Imperiul Leilor cu potențial de dezvoltare.

 

Cristian Onețiu, care conduce Life Care Corp & BioLogistic, consideră că „ideea de afacere este, după cum spun americanii, „overrated”. Altfel spus, ideea de afacere este doar 1%, iar procentul de 99% este reprezentat de implementare.

 

Dragoș Petrescu, președintele grupului City Grill, evaluează întotdeauna o idee de afaceri după următoarele criterii: reușita pilotului, oportunitatea de piață, calitatea antreprenorului.

 

Mohammad Murad, care conduce Phoenicia Hotels, spune că „în business există o singură regulă: să produci ceea ce se vinde!”. Cu alte cuvinte, acesta ia în considerare capacitatea antreprenorului de a „simți piața și nevoile oamenilor”.

 

Monica Cadogan, CEO Vivre, spune că nu există idei proaste și că totul ține de felul în care antreprenorul alege să își pună ideile în practică.

Cristian Onețiu, Dragoș Petrescu, Daniela Marișcu, Mohammad Murad și Monica Cadogan îi vor ajuta și pe alții să reușească în afaceri. Cine sunt antreprenorii care îi vor convinge să investească veți afla în curând, doar la PRO TV, la Imperiul Leilor!

 

Imperiul Leilor – Investeşte în tine!

 

Imperiul Leilor este un format de televiziune care duce tensiunea la un nivel extrem de ridicat și este produs în peste 30 de țări: Statele Unite ale Americii, Germania, Spania, Portugalia, Japonia, Australia sau Israel, ajungând astfel pe toate continentele. Formatul îi pune pe oamenii de afaceri de succes să descopere o idee bună de afaceri, să simtă potențialul ei și să lupte ca niște lei ca să câștige supremația asupra propunerii respective. Dar nu puțini vor fi cei care vor plecă acasă fără a obține finanțarea dorită.

Comentarii

Continue Reading

Emisiuni

Prima defilare, primele scântei, la “Bravo, ai stil! Celebrities”. Cu cine s-a luat la harta Tonciu?

Avatar

Published

on

Foto Credit: KANAL D

Premiera “Bravo, ai stil! Celebrities” le-a adus, aseara, in fata fanilor emisiunii, pe cele noua concurente ale show-ului. Bianca Rus, Maria Ilioiu, Raluca Tanase, Calina Dumitrescu Gina Chirila, Deea Codrea, Theo Rose, Bianca Giurcanu si Andreea Tonciu si-au expus tinutele vestimentare, povestile, s-au evaluat reciproc si au intrat, cu emotii uriase, in vizorul celor trei jurati.

Daca unele dintre tinutele vestimentare stilizate de concurente s-au bucurat de un real succes si au fost apreciate de contracandidate si de membrii Juriului, altele dintre acestea nu au fost pe masura asteptarilor. Catalin Botezatu, Raluca Badulescu si Maurice Munteanu au fost indulgenti in aceasta prima intalnire cu cele noua concurente.

“Nu o sa va taxez astazi pentru ca, altfel, ar fi jale si ar mirosi a fum!”, a spus Catalin Botezatu concurentelor in cadrul editiei de aseara “Bravo, ai stil! Celebrities”.

Imaginile din culisele emisiunii au facut deliciul telespectatorilor, care au fost martorii unor imagini spectaculoase, cu pregatirile juratilor, dar si ale concurentelor, inainte de prima defilare pe podiumul “Bravo, ai stil! Celebrities”. Nelipsite au fost si primele conflicte izvorate intre concurente; Andreea Tonciu si Maria Ilioiu si-au declarat razboi inca din prima editie a show-ului, orgoliile si gradul de popularitate au fost intens dezbatute intre concurente.

Batalia stilistica “Bravo, ai stil! Celebrities” continua si in aceasta seara, de la ora 22:00, la Kanal D, fanii emisiunii vor putea observa veleitatile artistice ale celor noua concurente inscrise in competitia de stil. Tot in aceasta seara, scandalul intre Andreea Tonciu si Maria Ilioiu va lua amploare, cele doua tinere vor dezvalui motivul acestei antipatii reciproce.

Comentarii

Continue Reading
Advertisement

Facebook

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Publicitate

Trending

google.com, pub-4886972132153269, DIRECT, f08c47fec0942fa0