EKKO Office AG – liderul pieţei în amenajarea de birouri, spaţii comerciale şi industriale - RADAR DE MEDIA
Connect with us

EKKO OFFICE AG (EKKO) este liderul în furnizarea soluţiilor de amenajări  interioare pentru spaţiile de birouri, având o vastă experienţă în executarea  lucrărilor integrate de fit-out şi instalarea sistemelor de partiţii demontabile.

Proiecte integrate fit-out

EKKO realizează proiecte pentru amenajare birouri, spaţii comerciale, industriale şi rezidenţiale, reuşind întotdeauna să le finalizeze cu succes. Standardele înalte de calitate sunt reflectate în fiecare proiect de amenajare la cheie a spaţiului de lucru.

Compartimentări birouri sticlă şi lemn

Conceptul de spaţiu de lucru modular constă în organizarea spaţiului în arii distincte, în funcţie de specificul fiecărei echipe. EKKO este lider în compartimentarea spaţiilor de birouri, comerciale sau industriale, rămânând de la înfiinţare singurul dealer autorizat în România al CLIPS – Franţa, expertul european în fabricarea sistemelor de pereţi despărţitori demontabili.

Mai multe detalii despre noi: www.ekko.ro

ekko office solutions

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

IN Trending