El e concurentul Top Chef care a plecat în luna de miere cu cãrţile de bucate - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

El e concurentul Top Chef care a plecat în luna de miere cu cãrţile de bucate

Published

on

 Antena 1 le readuce telespectatorilor în această toamnă, in fiecare luni, de la 20:30, un nou sezon al celei mai savuroase competiţii culinare, Top Chef, şi pune pe muchie de cuţit abilităţile a 24 dintre cei mai buni bucãtari ai momentului, care au lucrat în restaurante cu stele Michelin din Belgia, Franţa, Spania şi Anglia. 

Printre ei şi Cristian Carabageac, un bucureştean de 28 de ani, cu o vastã experienţã gastronomicã, specializat în bucãtãria mediteraneanã şi asiaticã.

Cristian nu a fost bucãtar dintotdeauna, ba chiar a fost la un pas de a îmbrãţişa o carierã sportivã: „Am fãcut fotbal timp de 7-8 ani, pânã când pãrinţii mi-au interzis sã mai merg la antrenamente.

„Persoana care m-a influenţat sã aleg gastronomia a fost tatãl meu, cãruia am sã-i fiu recunoscãtor toatã viaţa pentru cã a avut aceastã viziune pentru mine. Îmi place foarte mult ceea ce fac şi niciodatã nu voi renunţa la acest drum.”

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending