Connect with us

Emisiuni

El e concurentul Top Chef care deţine secretul celor mai mari tenismeni ai lumii!

Published

on

Cel mai nou sezon Top Chef, care a debutat lunea aceasta, la Antena 1, a adus în faţa juriului 24 dintre cei mai buni bucãtari ai momentului, care au lucrat în restaurante cu stele Michelin din Belgia, Franţa, Spania şi Anglia.

George Craciun

Printre aceştia şi George Crãciun, un orãdean de 33 de ani, cu o vastã experienţã gastronomicã, dobânditã în unele dintre cele mai mari restaurante din lume. Pe lângã faptul cã se poate mândri cã a gãtit pentru Prinţul William şi Ducesa Cambridge, George deţine şi secretul celor mai mari tenismeni ai lumii.

”Am gãtit pentru Nadal, Federer, Djokovic, Murray, Rodick şi lista poate continua! Am lucrat mai bine de patru ani la restaurantul Queens, în incinta celui mai vechi club de tenis din Londra. Am fãcut omlete pe bandã rulantã, pentru cã tenismenii au un regim nutriţional foarte strict! Nu vã gândiţi însã cã a fost uşor, am reinventat o mulţime de reţete de omlete” îşi aminteşte George. Cel mai greu era atunci când i se cerea sã facã doar omlete din albuş: ”Incercai şi de 3-4 ori pânã ieşea perfect. Pentru cã nu aveam voie sã folosim deloc grãsime. Singura excepţie, în cazul acestei omlete speciale era faptul cã ungeam puţin tigaia cu unt clarifiat, din care scosesem în prealabil toatã grãsimea. Oamenii ãştia vroiau doar proteinã, iar noi trebuia sã scoatem omleta din zona de banalitate şi sã o ducem la rang nobil”.

Concurentul Top Chef nu a pierdut niciun moment din timpul petrecut în afara ţãrii, astfel cã atunci când nu era în bucãtãrie, George urma cursurile celei mai bune şcoli londoneze, pentru a se perfecţiona în acest domeniu. Cum se va descurca George, rãmâne de vãzut noul sezon al celei mai savuroase competiţii culinare, Top Chef, difuzat în fiecare luni, de la 20:30, la Antena 1.

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending