Connect with us

Reality Show

El este marele câștigător Survivor All Stars 2024 de la Pro TV! Cine ia premiul de 100.000 de euro potrivit cotelor caselor de pariuri din România

Supraviețuitor România All-Stars este un reality show de televiziune, care reunește foști concurenți din sezoanele anterioare ale emisiunii Supraviețuitor România.

Published

on

FOTO ANTENA 1
Reclame

Care este câștigătorul Survivor All Stars 2024 de la Pro TV? Cine va pune mâna pe marele premiu de 100.000 de euro, potrivit caselor de pariuri?

Deși nu este un meci de fotbal ori vreo competiție internațională, Survivor All Stars este cotată la casele de pariuri. Mai exact, casa de pariuri Superbet a făcut publice cotele pentru câștigarea Survivor All Stars, după 18 săptămâni de competiție acerbă.

După cum se observă, Zanni este preferatul publicului, potrivit caselor de pariuri, urmat de Iancu Sterp și TJ Miles.

Miza financiară a competiției este una impresionantă, iar toți concurenții vor fi recompensați pe tot parcursul participării lor în emisiune. În plus față de premiul final de 100.000 de euro, fiecare săptămână petrecută în junglă va aduce concurenților îm plus sume cuprinse între 2.000 și 5.000 de euro, ceea ce înseamnă că marele câștigător ar putea încasa în total peste 160.000 de euro.

survivior romania all stars

Survivor România All Stars este ca o bătălie între cei mai puternici supraviețuitori, care se luptă pentru supraviețuire în diverse provocări extreme.

Echipa de supraviețuitori România All Stars Echipa de supraviețuitori România All Stars este formată din concurenți care au participat anterior în diferite sezoane Survivor România. Aceștia sunt considerați a fi cei mai buni și mai puternici jucători din istoria emisiunii. Competiția este una extrem de dificilă și plină de provocări, punând la încercare abilitățile și rezistența fizică și mentală a concurenților. Această ediție specială promite să fie una plină de dramă, strategii și momente surprinzătoare, într-un mediu extrem și ostil. Concurenții trebuie să lupte pentru supraviețuire și să demonstreze că sunt demni de titlul de campion absolut al Survivor România All Stars.

Supraviețuitor România All-Stars este un reality show de televiziune, care reunește foști concurenți din sezoanele anterioare ale emisiunii Supraviețuitor România.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending