Connect with us

Vedete

Ela Crăciun a fost premiată de Forbes pentru succesul cărților sale dedicate părinților

Redactia Radar de Media

Published

on

Bloggerul și vedetă TV Ela Crăciun a fost premiată de publicația Forbes pentru contribuția sa la educarea și informarea comunității de părinți. Cele două cărți semnate de blogger, “9 luni fără griji” și “12 luni fără griji” au înregistrat un succes de vânzări, fiind considerate de cititori un ghid pentru creșterea armonioasă a bebelușului.

Ambele cărți au fost realizate cu specialiști în sarcină și pediatrie având un număr de 101 de răspunsuri la cele mai frecvente întrebări ale proaspeţilor părinți.

Contribuţia vedetei la informarea părinților a fost recunoscută de Forbes România în cadrul Galei “Summit Forbes Brands for Kids” cu un “Premiu special pentru proiecte dedicate mămicilor”. Conform publicaței, rolul de informare al Elei Crăciun este recunoscut atât de publicul său cât și de brandurile cu care a colaborat în transmiterea informației corecte către cititorii săi.

“Cele două proiecte editoriale au venit natural, dintr-un demers jurnalistic pe care eu încă îl cultiv pe blogul meu. Cele mai multe opinii legate de creșterea și sănătatea copilului aparțin specialiștilor chiar dacă și eu povestesc din viața alături de ce trei copii. Ideea care a stat la baza scrierii celor două cărți este legată de nevoia de informare corectă a părinților. Mulți dintre ei mi-au scris pe blog și pe paginile de socializare că se pierd în informațiile pe care le găsesc online. Din păcate, forumurile sau grupurile de mame, chiar și unele articole online, nu oferă informații argumentate de un pediatru. Am vrut să schimb acest lucru și să ofer părinților un punct de plecare pentru o relație sănătoasă cu bebelușul.”, a declarat Ela Crăciun.

Vânzări de peste 1000 de exemplare în primele două săptămâni de la lansare pentru “12 luni fără griji”

În cele peste 200 de pagini, cărțile conțin răspunsurile specialiștilor la cele mai frecvente întrebări ale părinților, în perioada de dinainte și după naștere.

Cea de-a doua carte a fost declarată de cititori “Biblia mămicilor” și a primit review-uri pozitive din partea a peste 200 de cititor fideli dar și a vedetelor prezente la lansarea care a avut loc pe data de 9 noiembrie.

În primele două săptămâni de la tipărire, cartea a înregistrat vânzări de peste 1000 de exemplare. Cele mai multe comenzi au fost plasate online, pe site-ul Elei Crăciun sau au fost achiziționate în cadrul evenimentului de lansare desfășurat pe 9 noiembrie 2019.

Acum, că ai descoperit premiul dedicat Elei Crăciun, te invităm să citești și: „Un nou investitor intră în Imperiul Leilor! Cristian Onețiu, antreprenor cu afaceri de peste 100 de milioane de euro, se alătură emisiunii”.

Foto: PR

Comentarii

Vedete

Actriţa Sabina Lisievici promovează frumuseţea naturală pe plaje pustii !

Avatar

Published

on

            După o perioadă bună de stat în casă, frumoasa actriţă Sabina Lisievici și-a făcut curaj și a plecat la mare. Fiind o mare iubitoare de apă și nisip, Sabina a profitat de ocazie și a realizat o ședință foto pe plajă, fără pic de machiaj !

 

„Pentru mine, această perioadă de stat în casă, a însemnat o binecuvântare pentru ten, pentru că am făcut o pauză de la machiaj. Îmi place să mă machiez zilnic și observ că după o anumită perioadă, tenul începe să își piardă din strălucire. Așadar, pentru tenul meu, a fost perfect !”, a declarat actriţa Sabina Lisievici.

Departe de ochii curioşilor, actriţa a ales plaja pustie de la Vadu. „Iubesc marea și tot ce ţine de ea, iubesc plajele pustii, iar cea de la Vadu este absolut magnifică. Nu am plecat de acasă cu ideea de a face un shooting, dar atât de mult m-a inspirat peisajul, încât am zis să profit de ocazie ! Îmi plac pozele naturale, îmi place frumuseţea naturală și tind să cred că nouă femeilor, nu ar trebui să ne fie ruşine să fim naturale, indiferent de vârstă. Spun asta pentru că am văzut multe femei care și la plajă vin machiate. Femeile sunt frumoase oricum, dar mai ales naturale .”, a mai adăugat actriţa.

Sabina Lisievici este actriţă, designer şi poet. Până la vârsta de 30 ani, Sabina are un CV impresionant. A scris prima sa carte la vârsta de 12 ani sub egida Uniunii Scriitorilor. La vârsta de 14 ani a primit marele trofeu Nichita Stănescu pentru întreaga carieră. În 2019 a urmat o carte de poezii, „Arde-mă în versuri”. A plecat în America unde a urmat Cursurile școlii de actorie a lui Bobbie Chance & Larry Chance, pe care au terminat-o și Brad Pitt, Jennifer Aniston, Drew Barrymore.

A jucat în 3 filme de succes, printre care „Back 2 Back”, alături de Florin Piersic Jr., Paul Diaconescu, Howard Dell, Stanislav Ianevsky și mulți alții. A făcut parte din distribuția serialului românesc „Iubiri secrete”, alături de Eugenia Şerban şi Mircea Dumbăreanu. Tot în America, a jucat în „I am not for sale”– film de lungmetraj și cinema, dar și în „Wild sunflower” un film de scurtmetraj produs de ea și regizat de către regizorul  nominalizat la Oscar, Jhonathan Heap, în care a avut rolul principal.

 

Comentarii

Continue Reading

Televiziune

Laura Nureldin vine la Observatorul din weekend

Avatar

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

 Laura Nureldin se alătură echipei Observator de la Antena 1. Aceasta va prezenta Observatorul de la ora 13.00 și 16.00, în fiecare sâmbătă și pe cel de la ora 13.00 în fiecare duminică.  Lumea m-a întrebat „De ce te-ai întors? N-ai zis că nu mai vrei televiziune?”  Nu m-am „întors”. Întoarcerea înseamnă un drum înapoi, o cale deja bătătorită. Or, eu nu mă întorc. Merg înainte, pe un drum unde nu am mai fost. Timp de 16 ani, pentru mine, jurnalele au avut ritmul unor posturi de știri. Cinci posturi de știri, unul după altul, cu tot ce aduc ele. Întâmplări. Oameni.

Învățăminte. Experiență. Experiențe. La un moment dat te oprești, te uiți în urmă ostenit ca un alergător de sprint și, când cineva te întreabă dacă nu ți-ai dori, totuși, să participi la un maraton, te așezi și te gândești. Și-ți spui că da, mai ai energie să alergi, dar că vrei s-o faci în alt ritm. În ritmul tău.  Am spus tot timpul, chiar și după ce m-am retras (credeam, definitiv) din media, că munca în televiziune am iubit-o și o s-o iubesc mereu. Dar, pe atunci, simțeam că nu o mai pot face așa cum știu și că nu mai am pentru cine. Că oamenii au devenit prea înverșunați, prea grăbiți să taie fără să măsoare măcar o dată. Mi-ați dovedit, cu asupra de măsură, că pot și că am. Vă mulțumesc pentru asta! Vă aștept sâmbăta și duminica, la Observator de weekend (la 13.00 și la 16.00), să facem împreună știri. În ritmul nostru. De oameni, a declarat Laura Nureldin.

Laura este un jurnalist cu o experiență de aproape 18 ani în televiziune. A fost editor, realizator, moderator și prezentator de știri în cadrul Realitatea TV, N24, The Money Channel, TVR 1  și Antena 3. Laura este de asemenea și autor al seriilor fantasy Regii Timpului/Royals  și  Demoni/Demons, Revertis.

 

Comentarii

Continue Reading

Vedete

Ramona Păun se alătură portofoliului de talente Global Talent United

Avatar

Published

on

            Fermecătoare, extrem de carismatică și jovială, Ramona Păun este una dintre cele mai apreciate prezențe din televiziune. Cu o experiență de peste 10 ani în domeniu, Ramona poate fi urmărită la PRO TV, unde le aduce românilor știrile din sport. Fiind o fire veselă și curioasă, prezentatoarea iubește să exploreze teritorii noi și să învețe în permanență. Așa a învățat să cânte la pian și să creioneze schițe de design vestimentar. Însă principalele ei pasiuni rămân tenisul, călătoriile și șofatul.

 

            Ramona Păun se alătură portofoliului Global Talent United, cea mai mare agenție de marketing influencers din România și spune despre această colaborare: „Sunt foarte încântată că am început această colaborare cu echipa de profesioniști de la Global. Aștept cu nerăbdare să fac parte din proiectele creative ale Global Talent United, așa că fiți cu ochii pe conturile mele de Social Media, pregătim lucruri frumoase :)”.

 

Ramona este un adevărat profesionist și se dedică cu foarte mult entuziasm proiectelor pe care le începe. Totodată, se implică activ în activități de voluntariat care au legătură cu natura și cu animalele. Ramona Păun poate fi urmărită la PRO TV, unde prezintă știrile din sport, dar și în portofoliul Global Talent United, alături de care pregătește campanii ce vor putea fi urmărite pe platformele ei de socializare.

 

Comentarii

Continue Reading
Advertisement

Facebook

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Trending

google.com, pub-4886972132153269, DIRECT, f08c47fec0942fa0