Connect with us

Life Style

Ela Prodan, actrita din „Divertis-Land of Jokes”, petrece Paştele cu soţul său, la Iaşi

Published

on

Reclame

Anul acesta, Ela Prodan şi soţul său se pregătesc să petreacă Paştele în familie, la Iaşi, oraşul natal al actriţei din ”Divertis – Land of Jokes”. Pentru că amândoi sunt familişti convinşi, Ela şi Mohamed se pregătesc să ciocnească ouă roşii şi să mănânce cozonac la Iaşi, la familia actriţei de la Pro Tv.

”Pentru mine este foarte important ca marile sărbători să le petrec în familie. Chiar dacă într-un an se mai întâmplă să ”chiulesc”, de obicei Paştele îl sărbătoresc acasă. În plus, soţul meu este foarte nerăbdător să ajungem la Iaşi, pentru că îi plac foarte mult tradiţiile noastre”, povesteşte Ela.

Chiar dacă nu este de religie creştină, soţul Elei, de origine sudaneză, apreciază şi respectă sărbătorile româneşti, mai ales de când s-a căsătorit cu frumoasa blondă de la Pro Tv. ”Soţului meu îi plac preparatele româneşti şi chiar a făcut o comandă specială anul acesta de Paşte: sărmăluţe. Respectă alături de mine tradiţiile noastre, aşa că mai mult ca sigur vom ciocni ouă roşii şi ne vom înfrupta din preparatele specifice acestei sărbători.

Eu una abia aştept să ajung acasă şi să o ajut pe mama în bucătărie”, spune Ela. Cât despre obiceiurile din zona sa, actriţa din Divertis povesteşte că încă de mică a fost învăţată să le respecte: ”În Noaptea de Înviere mergem la Slujbă, iar a doua zi de dimineaţă ne spălăm întotdeauna pe faţă cu apă rece în care a stat un ou roşu şi punem câţiva bănuţi în cameră pentru ca anul pe care-l avem înainte să fie îmbelşugat.”

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending