Connect with us

A-Z NEWS

Elena Băsescu acuză TVR că renunţă la transmiterea meciurilor naţionale, dar banii ajung la cântăreţii PSD

Published

on

Europarlamentarul PDL Elena Băsescu acuză TVR că a renunţat, în numele austerităţii, la transmiterea meciurilor de fotbal ale echipei naţionale, dar are fonduri suficiente pentru „cântăreţii PSD”, ea menţionând că deputatul Mihai Sturzu va fi plătit cu 140.000 de euro pentru a realiza o emisiune, informeaza Mediafax.

„Toată lumea ştie că TVR se află într-un impas financiar îngrozitor sub înalt patronajul lui Claudiu Săftoiu. Se fac disponibilizări şi se renunţă la emisiuni consacrate care aduceau un minimum de rating: totul în sprijinul ideii de a «repune pe picioare» televiziunea publică. În numele austerităţii televizuale, s-a renunţat chiar şi la transmiterea meciurilor de fotbal ale echipei naţionale”, notează, pe blog, Elena Băsescu

Aceasta reaminteşte că şi „distinsul premier” a declarat, joi seară, că i se pare „inadmisibil” ca TVR să nu transmită meciul (România-Grecia, de vineri – n.r.), el adăugând: „O să ne uităm la RomâniaTv”.

Europarlamentarul PDL susţine că, în timp ce pentru programele importante nu se găsesc bani, sunt „fonduri suficiente pentru cântăreţii PSD”.

Astfel, Mihai Sturzu, „un artist de renume mondial ajuns în fruntea Tineretului Social Democrat la recomandarea aceluiaşi Victor Ponta, va avea o emisiune la postul public pentru care va fi remunerat cu 140.000 de euro. Aţi citit bine: un deputat PSD primeşte bani de la TVR ca să facă o emisiune de televiziune! Şi banii nu sunt deloc puţini: vreo 10.000 de euro pe emisiune. Ceea ce-l transformă, brusc, într-unul dintre cei mai bine plătiţi prezentatori din România”, mai notează Elena Băsescu.

În opinia fiicei preşedintelui, acest lucru se întâmplă „pentru că în fruntea televiziunii publice avem un meloman cu prenume predestinat: Elvis”.

Potrivit Elenei Băsescu, emisiunea realizată de Mihai Sturzu reprezintă „dovada cea mai concludentă a clientelismului politic promovat de o Putere a cărei singură deviză este jaful banului public”, iar cântăreţul este „plătit în avans pentru prestaţiile pe care ar urma să le aibă în campaniile electorale de anul viitor”.

Totodată, europarlamentarul atrage atenţia că există o incompatibilitate „gravă” între calitatea de prezentator tv şi cea de parlamentar şi consideră că banii primiţi „ilegal” de Sturzu de la TVR reprezintă „un subiect demn de o comisie de anchetă parlamentară”.

TVR 2 difuzează, începând cu 31 octombrie, emisiunea „În Ţara Minunilor”, prezentată de foştii membri ai trupei HI-Q, Dana Nălbaru şi Florin Grozea, „alături de prietenul lor Mihai Sturzu”, potrivit site-ului TVR.

Mihai Sturzu: “Am observat astazi ca doamna EBA sta prost nu numai cu limba romana, ci si cu adevarul”

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. gheorghe chitu

    19 noiembrie 2013 at 18:31

    Dincolo de limba romana, cred ca vom scapa de Dracu(Basescu) si am dat de fiul sau(Ponta)
    E trist ca formatia de trei lei cu un parlamentar de doi lei in componenta poate razbate la orice televiziune.
    Prosti suntem cu toti pt ca uitam repede si intelegem greu…

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending