Elena Gheorghe este invitata Irinei Păcurariu la „Rețeaua de idoli” - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

Elena Gheorghe este invitata Irinei Păcurariu la „Rețeaua de idoli”

Published

on

Foto Credit: TVR

Invitata Irinei Păcurariu în ediția de luni, 22 noiembrie, de la ora 21:00, este Elena Gheorghe. Frumoasa și talentata cântăreață a oferit la TVR 2 primul său interviu după o perioadă în care și-a testat limitele într-o familie unde 11 membri, inclusiv ea, au trecut în același timp prin experiența infectării cu coronavirus. În toată perioada, artista, care a făcut o formă mai ușoară a bolii, a fost un important suport pentru familia sa. Ediția poate fi urmărită și vineri, 26 noiembrie, de la ora 22:00, la TVR 2.Cu origine aromână din partea tatălui, Elena Gheorghe a debutat pe scena muzicii populare la vârsta de trei ani, cântând un duet împreună cu mama sa, cântăreața de muzică populară Mărioara Man Gheorghe. În carieră, Elena Gheorghe și-a făcut un nume în muzica pop-dance și armânească și a reprezentat România la Eurovision, în 2009.


Invitată la „Rețeaua de idoli”, interpreta a răspuns deschis la întrebări legate de muzică, familie, cei doi copii năzdrăvani sau șocanta experiență din pandemie și a vorbit, după perioada dificilă prin care a trecut, despre lucrurile care au cu adevărat valoare în viață:

Advertisement


„Am cântat când eram mică muzică armânească acasă, în familie. Apoi, am scos un album în 2008, când era perioada cu piesa „Te ador”, care ajunsese în topuri. După ce bunica mea s-a stins a fost ca un fel de omagiu pentru ea. Un proiect de suflet în care am investit doar eu. Vreau să cânt despre speranță, despre iubire adevărată, despre valori. Iubirea este cea mai importantă valoare pe care o poate avea un om: atunci când faci totul din dragoste, fără să te gândești dacă pierzi. Eu nu sunt un bun afacerist și nici nu cred că am fost vreodată, dar sunt un om care pune suflet și care a câștigat…”, a spus Elena Gheorghe la „Rețeaua de idoli”.

Advertisement
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending