Connect with us

A-Z NEWS

Elena Lasconi în spatele gratiilor într-o ediţie senzaţională a emisiunii ,,CrimeTime Live Show”

Published

on

www.crimetime.ro va invita azi la o transmisiune in direct din spatele gratiilor. Elena Lasconi, gazda CrimeTime Live Show, va vorbi cu Cristina Piciorus, spintecatoarea din Bucuresti care a comis una dintre cele mai atroce crime din ultimii 15 ani. Si-a eviscerat iubitul cu o cruzime greu de imaginat.

Azi veti afla care este povestea vietii ei. De ce a ajuns sa ucida? Cat de mult isi regreta fapta? Ce a pierdut , cum se lupta cu virusul HIV si ce ar face daca si-a lua viata de la capat? Ce vrea sa transmita lumii ca sa nu ajunga nimeni sa traiasca ce a trait ea? Cat de importanta e relatia cu familia si cat de mult ne costa deciziile gresite? Ajung femeile abuzate sa ucida? Ce trebuie sa faci ca sa te feresti de abuz, exploatare sexual si violenta? Despre toate acestea, luni la CrimeTime Live Show incepand cu ora 14.00 intr-o editie speciala in care Elena Lasconi va aborda acest subiect extrem de profesionist si intr-o maniera inechivoca.
In studioul Crimetime Live Show au fost invitati saptamana trecuta: psihologul Cristina Oprea care a vorbit despre tendintele suicidale si criza economica, Dan Farcas care a facut dezvaluiri interesante despre marturisirile legate de OZN-uri pe care astronautii rusi le-au facut romanului Dumitru Prunariu iar sociologul Alfred Bulai a vorbit despre „Noua generatie de hoti”.

Azi Elena Lasconi readuce in atentie violenta in familie si la ce poate duce aceasta intr-o abordare inedita a povestii “spintecatoarei” din Drumul Taberei care isi va spune intreaga poveste LIVE pe www.crimetime.ro intr-o editie de senzatie a emisiunii CrimeTime Live Show.

Facebook Comments Box
Advertisement
1 Comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending