Elena Lasconi vedeta Acasă TV a părăsit competiţia din "Sunt celebru, scoate-mă de aici!" Show-ul continua să "rupă" în audienţe! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

Elena Lasconi vedeta Acasă TV a părăsit competiţia din „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” Show-ul continua să „rupă” în audienţe!

Published

on

În ultimele două zile, numele “Elena” a fost parcă predestinat. Dacă sâmbătă publicul a decis ca Elena Merișoreanu să iasă, aseară celebritatea cu cele mai puține voturi a fost Elena Lasconi, așa că a avut la dispoziție nu mai mult de 1 minut să își ia “la revedere” de la colegii din tabără.

Ediția cu numărul 14 a super reality-show-ului Sunt celebru, scoate-mă de aici! a fost lider de audiență pe toate segmentele de public, în intervalul 20:29 – 22:27, fiind urmărită la nivel național de peste 2.3 milioane de români.

În minutul de aur de la 21:16, peste 2.8 milioane de persoane urmăreau aventurile celebrităților în Africa de Sud.

La nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat un rating mediu de 16.2 puncte și 31.5% share, în timp ce locul doi, Antena 1 a reușit să obțină 7.1 rating și 13.9% share. 

 

Elena Lasconi a ieșit din competiție!

Aseară, publicul a decis din nou! Cei de acasă și-au votat preferații, iar Elena Lasconi a strâns cel mai mic număr de voturi, așa că a trebuit să părăsească lupta pentru titlul de Regina junglei. “Te bucuri că rămâi, dar te bucuri că ieși!”, a spus ea imediat după ce a părăsit tabăra care i-a fost casă timp de 14 zile.

În cele două săptămâni pe care le-a petrecut complet ruptă de realitate, de mâncarea pe care o preferă și de orice veste despre familie sau din România, Elena Lasconi a reușit să-și dezvolte abilități pe care nu și le imagina:

“Sunt celebru, scoate-mă de aici! înseamnă o terapie șoc în Africa de Sud. M-am conectat foarte puternic cu natura și, chiar dacă nu ni s-a permis niciodată să aflăm cât e ora, din a doua zi deja puteam spune cu aproximație cât este ceasul, doar orientându-mă după soare. Am privit mai mult ca niciodată cerul, copacii, frunzele și vietățile din junglă, am avut momente de liniște profundă cu mine însămi și am simțit că sunt mult mai aproape de Dumnezeu. Am aflat că cea mai mare dependență a omului rămâne, până la urmă, dependența de mâncare și că, pentru a obține mâncare ești dispus să înfrunți cele mai dure probe, în care ești pus față în față cu propriile tale coșmaruri.”

Elena Lasconi - unt celebru scoate ma de aici

Fotografii cu concurentii din jungla pe pagina urmatoare!

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Pagini: 1 2 3

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. iulia1

    2 martie 2015 at 16:41

    Desteptilor, Lasconi nu este vedeta Acasa TV. Postul Acasa nu mai are vedete. Ati ramas in urma.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending