Connect with us

Analize

Elena Merișoreanu, primul concurent eliminat de public din show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” Emisiunea, lider de audienţă pe toate segmentele de public!

Published

on

Sâbătă seară, publicul din România a decis ca Elena Merișoreanu să iasă din lupta pentru titlul de Regina junglei! Spre deosebire de cei trei bărbați (Pacha Man, Mihai Trăistariu, Gabi Jugaru), care au cedat și au strigat Sunt celebru, scoate-mă de aici!, Elena Merișoreanu a rezistat greutăților junglei până în momentul în care publicul a decis că trebuie să iasă. “Ne putem baza pe ei că ne aduc lemne, dar cam atât”, a spus Elena Lasconi despre baieții rămași în tabără.

În tabăra din jungla africană au rămas acum 9 celebrități: 3 bărbați (Cătălin Moroșanu, Dorian Popa, Vladimir Drăghia) și 6 femei (Alina Plugaru, Andreea Moldovan, Elena Lasconi, Gina Pistol, Luminița Nicolescu, Ruby), iar fiecare dintre ei este cu un pas mai aproape de finala show-ului Sunt celebru, scoate-mă de aici!

În ediția cu numărul 13 a show-ului Sunt celebru, scoate-mă de aici!, PRO TV a fost lider de audiență pe toate segmentele de public, în intervalul orar 20:30 – 22:35. La nivel național, peste 2.2 milioane de români au urmărit emisiunea, iar în minutul de aur de la ora 21:28, aproape 2.8 milioane de români erau în fața televizoarelor, pe PRO TV.

La nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 12.8 puncte de rating și 28.5% share. Televiziunea situată pe locul doi, Antena 1 a obținut un rating mediu de 7.2 puncte și 16% cotă de piață.  [sam id=”12″ codes=”true”]

 

Elena Merișoreanu – prima femeie care iese din show!

Sâmbătă, pentru prima dată în show-ul Sunt celebru, scoate-mă de aici!, niciun concurent nu a mai vrut să renunțe la competiție și să strige formula magică! După două zile în care voturile au fost reportate, Elena Merișoreanu a fost cea mai puțin votată de publicul din România, așa că a părăsit competiția pentru titlul de Regina junglei!

Deși cu toții au fost triști în momentul în care Cabral și Bobonete au anunțat-o că ea este cea care pleacă acasă, doamna Merișoreanu a fost fericită și a spus că își dorea să plece, era timpul ca ea să se întoarcă acasă. “A fost experiența vieții mele, nu voi uita niciodată!”

Elena Merisoreanu - sunt celebru scoate-ma de aici

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Pagini: 1 2
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending