Elena Udrea spune că Oreste Teodorescu i-ar fi cerut bani. Vezi reacția jurnalistului! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

Elena Udrea spune că Oreste Teodorescu i-ar fi cerut bani. Vezi reacția jurnalistului!

Published

on

Elena Udrea a declarat, miercuri seară, că Raluca Turcan, Valeriu Turcan, Cristian Rizea și Oreste Teodorescu se numără printre persoanele care i-ar fi cerut bani, și că va face declarații cu privire la aceștia.

Udrea a spus că va face mai multe dezvăluiri în legătură cu mai multe persoane care i-au cerut bani, iar Oreste Teodorescu se numără printre acestea.

„Voi spune tot ce știu despre acești oameni care mi-au cerut bani.Încă mai am timp să spun ce știu. Voi face o declarație pe care o voi trimite tuturor ambasadelor, ca să știe ce se întâmplă în România. Indiferent dacă Udrea a greșit sau nu, este vorba de lupta mea contra generalului Coldea.”, a declarat Udrea pentru B1 Tv.

Oreste Teodorescu i-a răspuns deputatului Elena Udrea printr-un mesaj postat pe facebook:

”Răspuns delirului amuzant deși amețitor al inculpatului Udrea Elena cu privire la mine:

Înțeleg că Udrea Elena, inculpat în mai multe dosare penale, supărată rău pe mine că încă dinaintea primului tur de campanie, în calitate de jurnalist am pus sub semnul întrebării onestitatea și calitatea domniei sale de candidat la prezidențiale, m-a acuzat astăzi că sunt ofițer acoperit și că i-am cerut mită. Asta cu ofițerul mă amuză și chiar mă onorează (însă îi amintesc fostei doamne Cocoș, că începând din 2001 eu nu am mai fost angajatul nici unei redacții, toate prestațiile mele au fost realizate prin propria firmă, așa că nu înțeleg ce eficacitate ar fi avut acoperirea mea în presă). Dețin niște publicații, deci sunt propriul meu angajator, iar dacă Udrea Elena va aduce probe că aș fi acoperit în propriul meu bussines,negreșit mă voi concedia, căci nici eu nu agreez ofițerii acoperiți în media). Cu privire la acuzația că i-aș fi cerut bani, aici într-adevăr m-am cam enervat. În ce calitate i-am cerut eu bani, și dacă ea mi-a dat vreun leu, de ce a făcut-o? Eu lucrez în presă de 20 de ani, pe Elena Udrea am cunoscut-o, prin Aurelian Pavelescu, în campania electorală, când m-a rugat să nu o mai atac în presă. Răspunsul meu a fost public. Înțeleg că înainte de a fi încătușată, madama arunca cu vitriol în cătarea celor care au îndrăznit să-i dezvăluie adevărata față: promiscuitate, mafie, relații amorale, servicii aduse unor companii străine, minciună și manipulare. În 2003, Adrian Năstase m-a acuzat că sunt complice cu clanul Cămătarilor, acum pupila sa, Udrea Elena mă înhăitează cu Coldea, Rizea și soții Turcan…Am mai evoluat și eu….ha, ha, ha.

PS: Îmi rezerv dreptul să o acționez în instanță pentru calomnie și insultă, iar banii pe care îi voi câștiga să-mi finanțez ancheta cu privire la conturile domniei sale din Dubai, și mai ales a traseelor nocturne pe care minunea din Pleșcoi le realiza cu barca de pe intrarea Valului nr. 26, până la Vila Lac 3…”

DNA cere un al doilea mandat de arestare pentru Elena Udrea, în dosarul Microsoft, dosar în care fusese deja pusă sub control judiciar. Procurorii DNA o acuză pe Udrea și de noi fapte de corupție: trafic de influență privind contractul cu licențele Microsoft, trafic de influență privind contractul e-România, spălare de bani și fals în declarații de avere, scrie Hotnews. Miercuri, Comisia Juridică a dat aviz favorabil de urmărire penală pentru Elena Udrea în dosarul Gala Bute.

Foto montaj: RADAR DE MEDIA

CITEȘTE ȘI:

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending