joi, februarie 22, 2024
More
  AcasăA-Z NEWSLIFE STYLEElena Unc lansează alături de Florin Mureșan prima piesă după o pauză...

  Elena Unc lansează alături de Florin Mureșan prima piesă după o pauză de 18 ani

  Arădeanca Elena Unc a lansat single-ul “Floarea Soarelui” după o pauză îndelungată în care s-a ocupat de viață personală. Piesa este o colaborare cu bunul sau prieten Florin Mureșan, iar aranjamentul și mix masterul fiind semnat de Cosmin Lupan.

  Vocile, personalitățile și energiile celor doi soliști se îmbină perfect iar vibrația piesei da, încă de la primele acorduri, o stare de bine, de relaxare și de voie bună. “Indiferent de greutățile întâmpinate întotdeauna am fost și voi rămâne o optimistă incurabilă, întotdeauna am văzut soarele ce se ascunde după nori și întotdeauna am crezut în dragostea ideală. Piesă această este povestea mea de dragoste cu Ștefan, partenerul meu, transpusă metaforic în versuri. Sper să va regășiți și voi în versurile și muzică această, totul fiind inspirat din trăirile mele personale” ne-a mărturisit Elena Unc.

  “Melodia Floarea Soarelui este o poveste de dragoste, una universală, cu așteptări, cu încredere, sacrificiu și iubire fără granițe. O floare și-un spic și-au jurat legământ… două lumi unite sub același cer. Este o piesă extrem de iubită de noi că și creatori ai ei, mai ales că i-a luat ceva timp să se nască. Îi doresc Elenei succes, să fie mereu precum floarea soarelui, cu ochii spre lumină și inspirată nemărginit de ea. Iar pentru publicul larg, am o provocare: ascultați această melodie minim de două ori. Inevitabil veți simți vibrația noastră și toată iubirea noastră creatoare. ” a declarat Florin Mureșan

  Lucian Zavoianu -Reporter

  Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

  Lucian Zavoianu -Reporter
  Lucian Zavoianu -Reporterhttps://www.radardemedia.ro
  Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!
  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente