Elianne lansează primul său single alături de Global Records – Alelei - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Muzica

Elianne lansează primul său single alături de Global Records – Alelei

Published

on

După colaborările avute de-a lungul timpului cu artiști cunoscuți din industria muzicală din România,

Elianne lansează primul single semant Global Records – „Alelei”. Versurile piesei ne vorbesc despre o poveste de dragoste unde, de-a lungul timpului, persoana iubită se transformă într-un refugiu, un loc unde timpul se oprește și fiecare atingere se trăiește cu o altă intensitate.

„<<Alelei>> este o poveste de dragoste, un război al răului necesar cu iubirea în cea mai pură formă a ei. E despre momentele în care e atât de bine, încât orice urmă a răului din trecut reușește să dispară, creând o iluzie a unei iubiri perfecte.” spune Elianne.

Piesa a fost scrisă și compusă de către Elianne alături de Alex Pelin și Alex Turcu, producția finală fiind realizată de către Alex Turcu.

Elianne, o prezență cool și fresh în industria muzicală, și-a câștigat simpatia publicului de-a lungul timpului prin prezența la talent show-urile X-Factor și Vocea României, dar și prin colaborările de succes alături de Connect-R, Dorian Popa sau DJ Sava. Single-ul „Vrajitori” lansat alături de Connect-R s-a bucurat de un real succes, strângând peste 20 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending