Connect with us

ALL MEDIA

Elicopterul Realitatea TV, scos la vanzare

Avatar

Published

on

Elicopterul Realitatea TV este scos, din nou, la vanzare de administratorul judiciar, iar pretul cerut este de 2,07 milioane de euro, fara TVA. 

Potrivit anuntului de vanzare, publicat de Casa de Insolventa Transilvania, elicopterul, model Eurocopter EC 135 P2, a fost fabricat in 2006, este dotat cu echipament video, are un numar de 720 de ore de zbor si 650 de decolari.

Aeronava construita de Eurocopter Deutschland a fost realizata initial pentru transportul de pasageri, dar ulterior fost amenajat si dotata cu echipament video pentru transmiterea de imagini. Elicopterul poate zbura la o altitudine de maximum 6.000 de metri si are o autonomie de aproximativ 20 de ore.

Prima data, elicopterul destinat filmarilor a ajuns la vanzare dupa ce in septembrie 2011, Realitatea Media si-a cerut insolventa.

Procesul a fost demarat dupa ce compania a inregistrat pierderi ani la rand. In 2010, cifra de afaceri a companiei scazuse de la peste 127 de milioane de lei, cat înregistra in 2009, la peste 97,4 milioane de lei.

GALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA, EDITIA PRIMAVARA 2014 va avea loc in data de 19 martie la Ambasad’Or Events & Leasure, eveniment inspired by PERONI. Detalii aici!

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending