Eliminare complet neaşteptată la Chefi la cuţite. Emisiunea, lider de audienţă pe toate segmentele de public - RADAR DE MEDIA
Connect with us

AUDIENȚE TV

Eliminare complet neaşteptată la Chefi la cuţite. Emisiunea, lider de audienţă pe toate segmentele de public

Published

on

Şi marţi  seara, telespectatorii au ales Chefi la cuţite. Show-ul difuzat de Antena 1 s-a impus ca lider de audiență atât la nivelul publicului comercial, cât şi la nivelul publicului urban şi naţional. Conform Kantar Media, Chefi la cuțite a fost lider de piață în rândul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, cu o medie de 9.5 puncte de rating și o cotă de piață de 26.2%, în timp ce al doilea clasat, PRO TV, a obținut 7 puncte de rating și 19.2% cotă de piață.

 

Show-ul de cooking de la Antena 1 s-a clasat pe primul loc și în rândul publicului din mediul urban cu o medie de 8.8 puncte de rating si 20.9 procente cotă de piață, în timp ce al doilea clasat, Kanal D, a obținut 6.1 puncte de rating și 14.4 procente cotă de piață. PRO TV a ocupat cea de-a treia poziţie, cu 5.5 puncte de rating şi 12.9% cota de piață.

 

             Chefi la cuțite a fost pe primul loc și în rândul telespectatorilor la nivelul întregului public din România cu o medie de 8.3 puncte de rating și o cotă de piață de 20 de procente, în timp ce Kanal D, clasat pe locul al doilea, a obținut 6.8 puncte de rating și 16.2% cotă de piață. Şi de această dată, PRO TV a ocupat cea de-a treia poziţie, cu 6.3 puncte de rating şi 15.2% cota de piată. În minutul de aur al emisiunii, 21.13, peste 1.8 milioane de telespectatori la nivelul întregului public din România urmăreau competiţia Chefi la cuțite. 

Aseară, concurenţii ajunşi până în această etapă a show-ului au fost invitaţi să pregătească diferite feluri de amuse-bouche, degustate şi jurizate de piloţi de raliuri. După o mulţime de emoţii în jurul benzii cu farfurii, voturile l-au desemnat câştigător pe chef Sorin Bontea, iar echipele conduse de chef Dumitrescu şi chef Scărlătescu au intrat la duel, având la dispoziţie doar 60 de minute pentru a pregăti individual o farfurie cu adevărat specială, al cărei ingredient central să fie oul. „Toca franțuzească de bucătar are o sută de pliuri, reprezentând cele o sută de moduri de gătit oul, în Franța”, a explicat Vlăduț Manoliu.

 

Dintre toate farfuriile, cele care au obținut cele mai puține puncte au fost cele pregătite de Robert Vasiliu (Ragnar Vikingul) și Romică Romașcu, acesta din urmă fiind și cel eliminat din competiție. “Dragii mei, rămânem şase, de acum încolo nu vă mai întreb dacă vreţi să rămâneți. Voi folosi amuleta cum vreau eu!”, le-a mărturisit chef Scărlătescu bucătarilor din echipa sa.

Advertisement

Săptămâna viitoare, luni, marţi şi miercuri, de la 20:30, pe Antena 1, se intră pe modul atac în bucătăria Chefi la cuţite. Victoriile încep uşor-uşor să li se urce la cap unora dintre participanţi, mai ales că toţi îşi doresc să aibă primul loc asigurat. Se va lăsa cu scântei, replici dure şi, evident, accidente. Nervii le vor fi întinşi la maximum, iar răbdarea le va fi complet depăşită de stresul servit de numărătoarea la bandă. Nici amuletele câştigate cu atâta trudă nu le mai asigură confortul celor trei chefi. “Din 5, vreo 3 erau ale mele până acum! Am rămas în urmă tare!”, va striga chef Bontea. Ce fel de minuni ar trebui să se întâmple pentru ca lucrurile să ia întorsături fericite în bucătăria Chefi la cuţite, telespectatorii vor afla urmărind cele mai noi ediţii ale cooking show-ului, în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la 20:30, pe Antena 1.

Sursa: Kantar Media
Copyright: ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de către departamentul Research Antena Group
Analiza este făcută pe target-urile 18-49 Urban, All urban și Național
Perioada 11 noiembrie 2020

 

 

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending