Connect with us

BAZAR

Elisabeth Hurley il da in judecata pe Tom Sizemore

Avatar

Published

on

“Povestile despre mine si Bill Clinton sunt prostesti, de tot rasul! Total neadevarate!  Sunt in mainile avocatilor mei acum”, a comentat Elisabeth Hurley referitor la recentele declaratii ale lui Tom Sizemore despre o presupusa legatura amoroasa intre actrita britanica si fostul presedinte american Bill Clinton.

Liz Hurley este foarte hotarata sa-l dea in judecata pe Sizemore, pentru ca nu este prima data cand actorul face afirmatii care-I lezeaza imaginea.

Sizemore, care a pretins ca a avut o relatie amoroasa cu actrita britanica timp de trei ani, pe cand aceasta era iubita lui Hugh Grant, a afirmat ca a fost presat de Clinton sa-I dea numarul de telefon al lui Liz Hurley si chiar a fost de fata in momentul cand acesta a sunat-o si i-ar fi trimis un avion sa o aduca la Casa Alba!

“Nu este nici o problema! Bill si Hillary au dormitoare separate!”, pretinde Sizemore ca i-ar fi spus Liz.

Insa daca Hillary Clinton va candida pentru presedintia Statelor Unite, peste doi ani, afirmatiile iresponsabile ale lui Sizemore i-ar putea strica imaginea. Iar scuzele actorului ca era drogat atunci cand a afirmat asa ceva s-ar putea sa nu fie o scuza suficient de buna.

Si daca in viata reala Liz Hurley si Tom Sizemore nu sunt chiar cei mai buni prieteni, telespectatorii Pro Cinema ii pot vedea pe amandoi, in aceasta seara, in Filmul de 10 “Pasagerul 57”.

Votaţi AICI în FINALA premiilor Radar de Media, ediţia Primăvară 2014

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

Comentarii

comments

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending