Elita capitalei, reunita in weekend - RADAR DE MEDIA
Connect with us

EVENTS

Elita capitalei, reunita in weekend

Published

on

Toata „spuma” capitalei s-a reunit duminica, la o mega-petrecere. Cu ocazia deschiderii piscinei Blueberry, baietii de bani gata si-au scos iubitele la plaja, intr-un loc select din capitala, la Ambasad’Or Events.

Show-ul a inceput inedit, cu un mars in care zece animatori, a caror vestimentatie a fost special aleasa pentru a se potrivi cu tematica marina a petrecerii, au facut senzatie. Totul a culminat cu momentul in care acestia au aruncat in aer sute de baloane rosii, acestea colorand armonios cerul.

Petrecerea a continuat cu animatoarele cu trupuri de zeite, care au dansat pe cuburi si au incins atmosfera si mai tare, pe muzica Liviei Andrei, ce a dat start distractiei alaturi de Nocturno, Audiopulse si Un Vagabond. In tot acest timp, ospatarii au oferit shoturi curcubeu tuturor petrecaretilor de la Ambasad’Or Events.

Asa cum s-a preconizat, pe langa craii de Dorobanti insotiti de frumoasele lor domnisoare, la petrecere au venit si vedetele autohtone, care si-au etalat trupurile demne de admirat, pana ce soarele a apus.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending