Connect with us

Emisiuni

 Eliza și Zarug, moment spectaculos ȋn semifinala Te cunosc de undeva!

Published

on

Reclame

    „E sigur momentul care mă face cel mai fericit pe scenă!”

            Semifinala sezonului 20 Te cunosc de undeva!, difuzată sâmbătă aceasta, de la 20.00, la Antena 1 aduce ȋn faţa telespectatorilor un record absolut ȋn istoria transforming show-ului: cinci echipe vor deschide spectacolul de sâmbătă cu un duel nemaivăzut și o recompensă pe măsură: un loc direct ȋn marea finală. Pe lângă acesta, cele 8 echipe de artiști se vor ȋntrece ȋn transformări care mai de care mai spectaculoase, ȋn lupta pentru un loc ȋn marea finală a show-ului.

Nu mai puţin de 5 echipe au ajuns la duel, pentru un loc ȋn marea finală a sezonului: Ilona și Ristei, Eliza și Zarug, Connect-R și SHIFT, Jo și Liviu și Barbara și Bella, iar ruleta le-a pregatit un duet de senzaţie – Albano și Romina Power. Lupta va fi una pe măsură, căci echipa câștigătoare ȋși va adjudeca astfel un loc ȋn marea finală a show-ului.

            Tot ȋn această ediţie, telespectatorii vor putea urmări și ultima confruntare a echipelor. Rând pe rând, personaje spumoase și extrem de ofertante vor fi aduse pe scena transforming show-ului de cele 8 echipe de artiști. Este și cazul Elizei și al lui Zarug, cărora ruleta le-a atribuit o transformare ȋn cea mai faimoasă blondă din istoria istoria Hollywood-ului și o melodie incredibil de senzuală: Marilyn Monroe – „My Heart Belongs to Daddy”. „Este cea mai faină piesă pe care am avut-o sezonul ăsta și, de departe, cel mai complex moment”, a dezvăluit Eliza, ȋn vreme ce Zarug a completat: „Este sigur momentul care mă face cel mai fericit pe scenă!”. Cum se vor descurca cei doi artiști cu spumoasa transformare, dar și cine va câștiga duelul și ȋși va asigura astfel un loc ȋn marea finală, telespectatorii vor putea afla urmărind semifinala Te cunosc de undeva!, sâmbăta aceasta, de la 20.00, la Antena 1.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending