Elizabeth Gutierrez si Segundo Cernadas vin Acasa intr-o “Iubire blestemata” (galerie foto) - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Televiziune

Elizabeth Gutierrez si Segundo Cernadas vin Acasa intr-o “Iubire blestemata” (galerie foto)

Published

on

Elizabeth Gutierrez si Segundo Cernadas revin ACASA de luni, 16 ianuarie, in telenovela “Iubire blestemata” (“El fantasma de Elena”), care se va difuza in fiecare zi, de la 22.30.

 

“Iubire blestemata”, una dintre cele mai bine cotate telenovele marca Telemundo, este scrisa de Humberto Kiko Olivieri, cel care a scris scenariile productiilor “Cealalta fata a Analiei” si “La Tormenta”. Telenovela a fost distribuita în peste 70 de țări printre care Panama, Costa Rica, Serbia, Bulgaria, Germania si a fost lider de audienta in majoritatea tarilor în care a fost difuzata.

 

Frumoasa actrita Elizabeth Gutierrez, pe care telespectatorii au urmarit-o in “Cealalta fata a Analiei” si Segundo Cernadas, pe care cei din fata micilor ecrane l-au urmarit in telenovela “Suflet ratacit”, difuzata ACASA, sunt protagonistii productiei marca Telemundo, “Iubire blestemata”. Actrita de origine ucraineana Ana Layevska, a interpretat pe platourile de filmare de la “Iubire blestemata”, primul sau rol negativ dublu, acela al gemenelor Elena si Daniela.

 

Segundo Cernadas ii da viata lui Eduardo Girón, un barbat bogat, frumos si misterios, care ascunde un trecut marcat de o mare tragedie. Dupa moartea sotiei sale, el se refugiaza intr-o activitate care-l pasioneaza, cresterea cailor si cursele de cai. Elizabeth Gutierrez ii da viata Elenei Lefe, o femeie frumoasa, romantica, si inocenta, o fire independenta si hotarata, care este, de asemenea, pasionata de cai.

 

Eduardo reintalneste iubirea adevarata in bratele Elenei, pe o cunoaste in mijlocul padurii, in timpul unei furtuni cumplite. In timp ce galopeaza in viteza, Eduardo are un accident, iar Elena ii salveaza viata si il duce acasa. Dupa un timp, cei doi se casatoresc, dar frumoasa lor poveste de iubire este intunecata de secretele familiei Calcaño si de fantoma unei iubiri blestemate.

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending