Connect with us

A-Z NEWS

Elizabeth Taylor se marita la 78 de ani!

Published

on

Reclame

Elizabeth Taylor se marita, pentru a noua oara in viata, cu Jason Winters (49 de ani), unul dintre fondatorii Sterling Winters Management.

Pentru actrita Elizabeth Taylor, acum in varsta de 78 de ani, casatoriile si divorturile s-au succedat cam de opt ori pana in prezent. Acum, cea care i-a fost cea mai buna prietena a megastarului Michael Jackson vrea sa isi puna pirostriile si nimic nu-i mai poate sta in cale.

Elizabeth Taylor, una dintre cele mai frumoase femei ale tuturor timpurilor , si Jason Winters (co-fondator la Sterling Winters Management) s-au logodit, uramand ca in scurt timp sa aiba loc si ceremonia religioasa.

Cei doi se iubesc prea mult sa nu faca si acest pas. Desi actrita se deplaseaza acum cu ajutorul unui scaun cu rotile, dragostea sotului ii da putere si curaj sa mearga mai departe fara temeri.

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending