Connect with us

Digital

ELKO Romania anunta ultima versiune de VMS Milestone XProtect

Published

on

Reclame

XProtect este platforma Milestone de video management pentru securitate, monitorizare si functii avansate de business pentru diferite domenii

In lumea de astazi, asigurarea securitatii si monitorizarea eficienta a activitatilor sunt esentiale pentru orice afacere, iar una dintre cele mai avansate solutii este XProtect, creata de Milestone Systems si distribuita de ELKO Romania.

XProtect este o platforma deschisa care va permite sa monitorizati inregistrarile video live ale camerelor, sa stocati arhive video pentru redare si sa gestionati datele din orice locatie, precum si multe alte functionalitati specifice de business. Ca platforma deschisa, XProtect se integreaza cu variate aplicatii realizate de partenerii de tehnologie ai Milestone Systems, integrand peste 13.000 de tipuri de dispozitive, cu mentinerea unui mediu sigur in acelasi timp.

Va vom ajuta sa evitati timpii morti si pierderea datelor cu tehnologie dovedita, suport tehnic si o echipa de raspuns la incidente de securitate. Avem peste 25 de ani de experienta in sustinerea clientilor din multe industrii diferite”, spune Keith Harris, Physical Security Expert Milestone Systems.

Scalare facila

Pe masura ce afacerea creste, va puteti extinde amprenta de securitate cu XProtect, o scalare pentru a rezolva problemele noi care apar in lumea reala, indiferent de dimensiunea organizatiei. XProtect este simplu de utilizat, dar sofisticat in domeniul sau de aplicare, iar platforma VMS ofera actualizari regulate pentru a introduce noi caracteristici.

Scopul nostru este de a asigura o buna cunoastere a situatiei si o colaborare facila. XProtect ofera o imagine de ansamblu completa a securitatii video si a datelor din locatia supravegheata. Smart Client este platforma care va permite sa navigati, sa investigati si sa colaborati utilizand instrumentele dvs. de securitate”, mai arata Keith Harris.

De asemenea, puteti accesa datele de la distanta utilizand XProtect Web Client sau Mobile Client. Cand selectati fisierul Vizualizari din Smart Client, puteti accesa inregistrarile video live sau inregistrate. Se poate comuta cu usurinta intre live si redare utilizand un buton dedicat. Cand selectati redarea, veti gasi in partea de jos a ecranului cronologia cu inregistrarile video anterioare.

XProtect faciliteaza cautarile video avansate

Cautarea si exportul de date pot include imagini video de la una sau mai multe camere. Cautarea cu mai multe camere este o modalitate puternica de a va usura mult cautarile. Clipul video este exportabil intr-un format proprietar care include XProtect Video Player sau, daca preferati, puteti exporta intr-un format media standard. XProtect ofera, de asemenea, o cautare cronologica, permitandu-va sa selectati parametrii pentru data si intervalul de timp, iar rezultatele afiseaza miniaturi scalabile.

Dupa ce ati ales vizualizarile camerei, puteti filtra cautarea pentru video in miscare, marcaje, alarme sau evenimente. In plus, cu ajutorul analizei video disponibile pe unele camere, se pot cauta atribute mai avansate, cum ar fi persoane, obiecte sau vehicule.

Managerul de alarme ajuta utilizatorii sa clasifice si sa atribuie evenimente prin alarme. Alarmele pot fi generate de dispozitive conectate la reteaua de securitate.

De asemenea, software-ul integrat poate genera o alarma care este raportata. Se pot seta alarme automate, care pot furniza date despre starea unui incident, pot fi atribuite anumitor utilizatori sau pot identifica o prioritate pe baza unor reguli predefinite.

Notificarile date de alarme pot ajuta operatorii sa acopere mult mai multe camere, actionand in consecinta.

De exemplu, cu instrumentele de securitate potrivite, un operator poate fi notificat cu privire la o geanta uitata, un vehicul care se deplaseaza in directia gresita sau poate ajuta politia sa localizeze o persoana disparuta.

Extensii XProtect pentru spitale si utilizari specifice din diferite domenii

Milestone ofera mai multe extensii XProtect esentiale, inclusiv XProtect Hospital Assist, o solutie de monitorizare la distanta a pacientilor, care ajuta personalul medical sa ofere ingrijire de inalta calitate pacientilor folosind tehnologia video.

XProtect Incident Manager permite utilizatorilor sa eficientizeze inregistrarea incidentelor, inclusiv a inregistrarilor video si audio pentru raportare.

Cu acest instrument, mai multe persoane pot colabora intr-un singur spatiu si puteti gestiona toate datele in XProtect. XProtect LPR este folosit pentru recunoasterea placutelor de inmatriculare, permitandu-va sa extrageti numerele placutelor de inmatriculare de la vehiculele care apar in inregistrarea video.

XProtect Smart Wall este o solutie avansata de video wall care ofera o imagine de ansamblu asupra situatiei pentru centrele mari de supraveghere.

Advertisement

Analiza Video

XProtect Rapid Review ofera analiza video bazata pe capacitatea de procesare a serverului, ajutand utilizatorii sa evalueaze rapid inregistrarile video si sa localizeze persoanele sau obiectele de interes. Sinopsisul video este deosebit de impresionant.

XProtect Access este o extensie optionala si o completare video-centrica a sistemelor de control al accesului si de intruziune utila in orice tip de organizatie. Aceasta extensie integreaza sistemele in XProtect VMS, rezultand o singura interfata puternica pentru accesul si alarmele de securitate.

In plus, mai exista si multe alte caracteristici si optiuni disponibile pentru XProtect cu rol de a completa aceasta solutie in diferite scenarii de utilizare.

Daca doriti cresterea amprentei de securitate, puteti verifica demonstratia XProtect de la Milestone Systems, care este sustinuta de un expert real in securitate, astfel incat sa puteti obtine raspunsuri direct de la sursa”, mai arata Keith Harris.

Specialistii ELKO Romania va stau la dispozitie pentru a afla mai multe informatii despre solutiile de securitate, monitorizare video din portofoliul partenerilor sai, inclusiv cu detalii despre oferta Milestone Systems.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending