Connect with us

ALL MEDIA

Ellie White: “Îmi doresc să devin o artistă internațională”

Published

on

 

Elena, fosta membră a trupei DJ Project s-a confesat, în exclusivitate pentru U TV, într-un interviu în care a vorbit despre schimbarea numelui de scenă, industria muzicală din România și multe alte lucruri interesante, pe care vă invit să le descoperiți în rândurile de mai jos:

De ce ți-ai schimbat numele de scenă?

Mi s-a părut normal ca începând un proiect nou, să încep și cu un nume nou. Am ales “Ellie White” pentru că  este numele meu asociat cu puritatea unui nou început.  Oricum apropiații îmi spuneau de ceva vreme “Ellie” … așa că a fost destul de ușoară trecerea.

De ce ai ales o carieră solo în loc să continui cu DJ Project?

Am ales o carieră solo pentru că am considerat că este momentul potrivit pentru a face ceea ce îmi doresc eu și să îmi pun mai mult amprenta pe muzica românească și muzica internațională. Vreau să-mi îndeplinesc visul, acela de a deveni o artistă internațională.

O să mai colaborezi vreodată cu DJ Project?

Totul este posibil, însă nu aș vrea să mă pronunț încă. Timpul va decide dacă vom mai lucra împreună.

Ce părere ai despre controversa cântatului live versus playback?

Eu îmi doresc să cânt live tot timpul și sunt de acord cu publicul care vrea să asculte un artist interpretând piesele live. Pe de altă parte, artistul este  pus de nenumărate ori în situația de a cânta pe o sonorizare  total neprofesională, iar publicul nu înțelege că, în afară de voce bună sau foarte bună, ai nevoie și de aparatură cel puțin decentă, pe care să poți cânta. Totuși, este bine să ajungi la un nivel unde îți poți permite să refuzi anumite concerte, pentru că locația nu se ridică la un nivel decent al echipamentelor de sonorizare.
Nu pot să mă pronunț însă despre cei care nu pot cânta live. Pentru ei, clar nu se aplică ceea ce am spus mai sus.

Cum vezi tu industria muzicală din România?

Industria muzicală din România a avansat foarte mult și este într-o continuă creștere.  Producători și artiști din România au ajuns în topuri internaționale,  producători români lucrează cu case de discuri și artiști internaționali, suntem într-o continuă creștere.

Totuși, ca artist român este destul de dificil să răzbești fără să ai parte de o echipă bună în jurul tău, casa de discuri este importantă, producătorii cu care lucrezi, managerul…
Pe de altă parte, mai există și șansa pe care, mai nou, ți-o oferă internetul. Rețelele de socializare sunt o foarte bună zonă de lansare pentru artiștii aflați la început de drum. Uneori, ceea ce trebuie pentru a te face auzit  este să încarci o piesă pe YouTube sau pe Facebook și poți beneficia de un start foarte bun.

Care e primul lucru pe care îl faci dimineața? Ce vicii ai?

Mai nou, diminețile mele încep cu o plimbare în parc, cu cățelușa mea, Daisy, care și-a făcut un obicei din a mă trezi foarte devreme.  Apoi, îmi place să alerg puțin sau să fac niște exerciții fizice. Singurul viciu care pot să spun că îl am este ocazionala cană de cafea.

Ce compromis ai fi dispusă să faci pentru un milion de euro?

Nu sunt un fan al compromisurilor, deci nu cred că vreo sumă de bani m-ar face  să maăschimb, iar banii nu sunt o prioritate în acest moment. Deocamdată sunt foarte sigură pe mine și încrezătoare în forțele proprii și sper ca, la un moment dat, să pot face și singură 1 milion de dolari, încât nu văd de ce aș face vreun compromis pentru ei.

Este dificilă viața de artist?

Viața de artist este foarte frumoasă atunci când faci ceea ce îți place. Asta îmi doresc să fac și este lucrul cel mai de preț pentru mine, chiar simt că muzica este viața mea. Și dacă, uneori, este mai dificil cu drumurile din România pe care trebuie să le parcurgi până la concerte sau cu micile impedimente care se ivesc în viața oricărui artist, odată ce ajungi la un spectacol și te întâlnești cu fanii,  totul se schimbă.

Ca artistă, ce ți-ai dori cel mai mult și cel mai mult?

Bineînțeles că îmi doresc ce mi-am dorit dintotdeauna, de când am început să cânt: să devin o artistă internațională . Este visul meu și cred ca o să mi-l îndeplinesc.

Următorul tău single va fi tot în limba română?

Următorul single va fi în limba engleză și ne pregătim deja de filmarea unui nou videoclip, ședința foto…

Când vei lansa clipul piesei “Love Again”?

Cred că luna februarie va fi cea cu noroc.

Dacă ai câștiga săptămâna aceasta marele premiu de la LOTO, ce ai face cu banii? Ți-ai mai continua cariera de artistă?

Nimic nu m-ar face să renunț la cariera mea, nu fac asta pentru bani.  Totuși, dacă aș câștiga la loto, ceea ce e puțin probabil,  aș încerca să-i ajut pe cei mai puțin norocoși. Este un vis de-al meu să ajut copiii, bătrânii și animalele.

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ALL MEDIA

TVR Moldova, premiat la Gala Clubului de Presă din Chișinău

Published

on

FOTO CREDIT: TVR MOLDOVA
 

Postul de televiziune TVR Moldova a fost distins cu două trofee la cea de-a 24-a ediție a Galei Anuale a Clubului de Presă din Chișinău.

Campania TVR MOLDOVA, “Generaţia Unirii”a fost declarată cel mai bun proiect media de pe piaţa audiovizualului de peste Prut, iar „Mărul de aur” la categoria cel mai bun reportaj tv 2018 i-a fost oferit jurnalistei Stela Dănilă, pentru campania socială „Diferiţi, dar la fel”.

În Anul Centenarului Marii Uniri, Televiziunea Română şi-a propus să răsfoiască filele istoriei şi să proiecteze biografiile celor mai importanţi artizani ai Unirii, iniţiind campania “Generaţia Unirii”, care a fost recunoscută drept cel mai bun proiect media al anului din Republica Moldova.

Marina Afanas, producător de programe la TVR MOLDOVA consideră că proiectul a fost unul complex, care a unit echipele din Chişinău şi Bucureşti: “Am muncit timp de un an, din martie, când am vorbit despre corifeii Unirii Basarabiei cu România, au urmat cei din Bucovina, Transilvania şi de asemenea din Regatul României. Am vorbit despre 30 de personalităţi care au scris istorie, oameni care acum 100 de ani au făcut din interesul naţional o prioritate. Premiul este al întregii echipe care a lucrat la acest proiect”.

Istorici de renume de pe ambele maluri ale Prutului: Iurie Colesnic, Ion Negrei, Gheorghe Negru, Ion Varta (Republica Moldova) şi Matei Gheboianu, Cristina Gudin, Andrei Sora (România) au girat toate informaţiile prezentate în campanie.

Reportajele cu caracter social, care sensibilizeză oamenii şi aduc în prim plan poveşti de viaţă ce merită să fie cunoscute, ocupă un loc important în programele TVR MOLDOVA.  Campania „Diferiţi, dar la fel”, a adus în casele telespectatorilor istoriile emoţionante ale copiilor cu autism şi boli rare din Republica Moldova. Autoarea campaniei, Stela Dănilă a fost premiată cu trofeul „Mărul de aur” pentru realizarea reportajelor din cadrul campaniei Ştirilor TVR MOLDOVA.

Jurnalista Stela Dănilă ne-a destăinuit ce a motivat-o să realizeze aceste reportaje: “Ce mi-am dorit eu este să le arăt poveştile de viaţă fără să le lezez demnitatea. Să le arăt abilităţile şi nu dizabilităţile. Aşa cum sună şi titlul campaniei, suntem cu toţii diferiţi, gândim diferit şi arătăm diferit, dar în final avem aceleaşi dorinţe: să avem prieteni, să fim acceptaţi, înţeleşi şi iubiţi”.

Vitalie Guţu, coordonator al echipei Ştirilor de la Chişinău, declară că este o mândrie pentru postul de televiziune să aibă în redacţie unii dintre cei mai buni jurnalişti ai anului 2018: “Ca urmare a acestei recunoaşteri, putem constata că seria de reportaje din cadrul campaniei “Diferiţi, dar la fel” a sensibilizat nu doar publicul telespectator, ci şi oamenii de specialitate. Asta ne dă motivaţia şi pe mai departe să facem lucruri frumoase, cu ajutorul cărora să putem contribui la dezvoltarea comunităţii sau la promovarea valorilor sociale de calitate în Republica Moldova”.

Cristina Leorenţ, director TVR Internaţional, consideră că: “Anul 2018, aflat sub semnul celebrării Centenarului Marii Uniri, şi anul în care am împlinit cinci ani de la revenirea în Basarabia Istorică, a însemnat pentru TVR MOLDOVA dezvoltarea programelor aflate în preferinţele telespectatorilor şi extinderea către zone tematice noi, concomitent cu consolidarea echipei. Mulţumim Clubului de Presă din Republica Moldova pentru premii acordate! Promitem că şi în 2019, echipa Studioului TVR de la Chişinău va produce programe prin care vom promova valorile româneşti şi pe cele europene la TVR MOLDOVA”.

TVR MOLDOVA transmite 24 de ore din 24, în timp real, imaginea societăţii româneşti de dincoace şi de dincolo de Prut, în toate aspectele ei.

Gala Anuală a Clubului de Presă, aflată la a 24-a ediţie, a avut loc pe 6 decembrie, la Chișinău. Scopul principal al acestei acţiuni este de a sprijini şi încuraja eforturile jurnaliştilor de a face o presă de calitate, aderând la standardele profesionale internaţionale.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

Castigatorii premiilor APTR 2018

Published

on

Foto Credit: ADEVARUL
 

Gala de decernare a premiilor, organizată de Primăria Municipiului Bucureşti prin ARCUB şi de Televiziunea Română, a avut loc la Teatrul Naţional „I.L. Caragiale“ din Bucureşti şi a fost dedicată aniversării a 100 de ani de la Marea Unire, informeaza Adevarul

Au fost acordate 15 distincţii, cele mai multe, respectiv nouă, revenind postului public de televiziune, printre premianţi numărându-se jurnaliştii Adelin Petrişor şi Dite Dinesz, prezentatorul Virgil Ianţu, dar şi realizatorul Ionuţ Cristache.

Antena 3 a câştigat patru trofee, printre care pentru emisiunea „În premieră“, realizată de Carmen Avram, şi pentru programul „Bucureşti Centenar“ al PMB, trofeu ce i-a revenit lui Adrian Ursu.

Digi 24 a primit un premiu APTR pentru „O suferinţă care încă arde“, producţie despre Clubul Colectiv, trofeul fiind acordat lui Cosmin Prelipceanu. Realitatea TV a fost premiată pentru emisiunea „Realitatea Românească“, a lui Octavian Hoandră.

 

Castigatorii premiilor APTR 2018: 

Adelin Petrişor – reportaje din teatrele de operaţii ale Armatei Române,  Dite Dinesz – „Izolaţi în România“,  Virgil Ianţu – „Câştigă România“,  Alina Grigore – „Olimpiada eroilor“,  Ionuţ Cristache – „România 9“,  Daniela Zeca Buzura – „Mic dejun cu un campion“,  Adrian Cioroianu – „100 de poveşti despre Marea Unire“. A fost un moment emoţionant când echipa TVR a ridicat premiul pentru transmisiunea realizată la funeraliile Regelui Mihai. Carmen Avram –„În premieră“, Radu Tudor – „Punctul de întâlnire“, Alessandra Stoicescu – „100 de minute“,  Adrian Ursu – „365 de eroi ai României“.

 

Din componenţa juriului APTR au făcut parte personalităţi precum academician Nicolae Breban – romancier; Lucia Hossu Longin – realizator TV; prof. univ. Sorin Ilieşiu – director de imagine; Mihai Ispirescu – scriitor; Dan Necşulea – regizor, preşedinte APTR şi Dan Piţa – regizor.   Gala va putea fi urmărită la TVR 2 luni, 17 decembrie. Prima parte va fi difuzată de la ora 21.30, iar cea de-a doua de la ora 22.25.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

Premiile nationale de televiziune din Romania, APTR vor fi decernate!

Published

on

 

Asociaţia Profesioniştilor de Televiziune din România, alături de Primăria Municipiului București, prin ARCUB, și Televiziunea Română organizează marţi, 11 decembrie 2018, PREMIILE NAŢIONALE DE TELEVIZIUNE APTR. 

Într-o atmosferă festivă, cea mai importantă seară dedicată celebrării succeselor din televiziune va avea loc la Sala Media a Teatrului Naţional „I.L. Caragiale“ din Bucureşti, de la ora 17.00 și este dedicată aniversării a 100 de ani de la Marea Unire.

Evenimentul aduce în atenţia publicului cele mai valoroase programe ale audiovizualului românesc iar din componența juriului APTR fac parte personalități importante ale lumii culturale: academician Nicolae Breban – romancier, Lucia Hossu Longin – realizator TV, prof. univ. Sorin Ilieşiu – director de imagine, Mihai Ispirescu – scriitor, Dan Necşulea – regizor, Președinte APTR şi Dan Piţa – regizor.

În anul în care România a împlinit un secol de existență, Asociația Profesioniștilor de Televiziune din România acordă trofeul si diploma APTR pentru15 producții de televiziune reprezentative.
Gazda evenimentului din acest an va fi îndrăgita actriță a Teatrului Național din București, MONICA DAVIDESCU.

„Gala Premiilor APTR, Centenar 2018” va putea fi urmărită la TVR 2 – luni, 17 decembrie. Prima parte va fi difuzată de la ora 21.30, iar cea de-a doua de la ora 22.25.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending