Connect with us

ALL MEDIA

Ellie White, tot mai sexy si mai provocatoare

Redactia Radar de Media

Published

on

Ellie White este cu siguranţă pe drumul cel bun în cariera solo şi rezultatele din ultima perioadă demonstrează acest lucru.

Pe lângă lansarea noului single “Power of Love” şi licenţierea în 11 ţări a variantei în engleză a piesei “Nu te mai caut” – “Love again” compusă de băieţii de la Play & Win, Ellie este tot mai sexy şi acest lucru a fost confirmat săptămâna trecută când artista s-a clasat pe locul 13 în top 100 cele mai frumoase femei din lume realizat de FHM.

Pe lângă fotografiile provocatoare realizate exclusiv pentru FHM în care fosta solista de la DJ Project este într-o formă de zile mari, Ellie a pregătit deja un nou shooting cu Dan Comăniciu, fotograful oficial, Alexandra Comăniciu, make-up artist şi stilistul Maria Andrei. Filmul de making of al acestui shooting surprinde o Ellie White veselă, sexy, încrezătoare în atuurile pe care le are, purtând ţinute glam.

“După seria de fotografii sexy în costume de baie realizate pentru FHM, am decis împreună cu echipa mea să facem o şedinţă foto la fel de sexy, dar cu mai multe outfituri, tocmai pentru a arăta că poţi fi sexy în mai multe feluri dacă lucrurile sunt făcute cu bun-gust şi sunt de calitate. Le mulţumesc lui Dan, Mariei şi Alexandrei pentru că au reuşit şi de această dată să mă pună în valoare. Mulţumesc şi tuturor celor care m-au votat în topul FHM, este o mare bucurie şi onoare să fiu pe locul 13 printre cele mai frumoase femei din lume”, a spus artista.

Ellie White a încheiat campania desfăşurată pe pagina ei de Facebook, astfel că în curând câştigătorii se vor bucura de zile frumoase în Grecia, la Veneţia, vor avea parte de o şedinţă foto profesionistă cu Dan Comăniciu şi vor participa la filmarea videoclipului “Power of Love” care va avea loc săptămâna viitoare, regizat de Alex Ceauşu.

Credit foto: agentiadepresamondena.ro

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați pe email sau la telefon.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending