Connect with us

AUDIENȚE TV

Elveția și Germania sunt primele echipe calificate în Sferturi! Etapa Optimilor continuă astăzi, la PRO TV și pe VOYO!

Super etapa Optimilor merge mai departe! De la ora 19:00, în direct, la PRO TV și pe VOYO, Anglia va da piept cu Slovacia, iar de la ora 22:00, Spania se confruntă cu Georgia pentru un loc în sferturi. Cine va merge mai departe? Aflăm în doar câteva ore!

Published

on

FOTO PRO TV
Reclame

Echipele care au demonstrat în grupe ce putere au și care s-au calificat în următoarea etapă, au intrat de ieri în acțiune. Din cele șaisprezece ajunse aici, doar opt vor continua parcursul spre trofeu. Au la dispoziție o singură șansă să învingă și să ajungă, odată cu fluierul de final, să simtă bucuria de a merge mai departe. În direct, la PRO TV și pe VOYO, cei de acasă trăiesc fiecare meci cu cele mai puternice emoții, la EURO 2024!

Primul meci din Optimi s-a disputat între campioana europeană en titre, Italia și Elveția, una dintre echipele care au arătat deja că sunt într-o formă bună. Surpriza s-a scris rapid, după ce elvețienii au marcat în minutele 37 și 46, prin Freuler și Vargas. Cu acest 2-0, Elveția merge în sferturi, iar campioana se întoarce acasă, neașteptat de repede.

De la ora 22:00, țara gazdă, Germania, a revenit pe teren, pentru confruntarea cu Danemarca. Într-un meci întrerupt pentru câteva minute din cauza ploii puternice, nemții s-au impus prin golurile marcate în cea de-a doua repriză, prin Havertz și Musiala, în minutele 53 și 68. Germania a devenit cea de-a doua echipă calificată în sferturi.

Confruntareadintre Elveția și Italia a fost lider absolut de audiență, la PRO TV, în intervalul orar 19:01 – 20:53. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 6.2 puncte de rating și 32.1% cotă de piață, față de locul 2 care avea doar 2.5 puncte de audiență și 13.2% share. De-a lungul difuzării, aproape 1.2 milioane de români s-au bucurat de spectacol, iar în minutul de aur, la ora 20:52, peste 1.5 milioane de telespectatori erau cu ochii pe PRO TV.

Cel de-al doilea meci al zilei, cel dintre Germania și Danemarca a fost lider absolut de audiență, la PRO TV, în intervalul orar 22:00 – 24:19. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 9.3 puncte de rating și 42.5% cotă de piață, față de locul 2 care avea doar 1.9 puncte de audiență și 8.7% share. De-a lungul difuzării, peste 1.6 milioane de români s-au bucurat de fotbal, iar în minutul de aur, la ora 22:34, peste 1.9 milioane de telespectatori erau cu ochii pe confruntarea serii.

Costin Ștucan, Cătălin Oprișan, Răzvan Raț și Florin Răducioiu s-au reunit la miezul nopții, într-o nouă ediție din Studioul UEFA EURO 2024. Cei patru le-au adus telespectatorilor cele mai importante vești ale zilei și au prefațat ceea ce urmează în competiție.

Studioul EURO a fost lider absolut de audiență în intervalul 24:22 – 25:20. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 3.9 puncte de rating și 33.4% cotă de piață, față de locul 2 care avea doar 1.4 puncte de audiență și 12.4% share

Două noi meciuri în această seară!

Super etapa Optimilor merge mai departe! De la ora 19:00, în direct, la PRO TV și pe VOYO, Anglia va da piept cu Slovacia, iar de la ora 22:00, Spania se confruntă cu Georgia pentru un loc în sferturi. Cine va merge mai departe? Aflăm în doar câteva ore!

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending