Connect with us

Muzica

EMAA lansează primul său album, Macii înfloresc iarna

Published

on

EMAA lansează primul său album, Macii înfloresc iarna, care vorbește despre un extaz continuu, despre o viață fără lipsuri, despre lucruri care nu se văd, dar se simt, și gânduri nespuse. Albumul conține șapte piese, patru cântate doar de EMAA, plus trei colaborări cu Bastien, Bruja și Killa Fonic.

 

Melodiile care compun albumul pot fi ascultate aici, dar sunt disponibile și în magazinele digitale și urmează, pe 4 decembrie, să fie lansat și conceptul video care le va reprezenta un concept puternic emoțional, în care EMAA cântă live, pe scena unui teatru gol, alături de instrumentiști.

 

“Este primul meu album. Am avut grijă să îl lucrez cu oamenii cu care am avut o chimie puternică și un flow sincer. Fiecare colaborare m-a întregit, într-un fel sau altul, lucru care e aproape imposibil de transpus în cuvinte. Fiecare poveste militează pentru un „Amor Fati” absolut, iubire necondiționată și acceptarea durerii în sine atunci când iubirea dispare și recurge la instinctul pe care îl au in general copiii, de a trece peste orice obstacol fără să arate cât de mare a fost bruiajul de fapt. Ordinea pieselor este aleatorie, firul lor nefiind cronologic, așa cum au fost scrise”, a declarat EMAA.

 

Piesele care formează albumul Macii înfloresc iarna sunt:

Macii înfloresc iarna

Extaz Murdar (feat. Killa Fonic)

Advertisement

Zboară

Kundalini (feat. Bruja)

Copilul

Luna și stelele (feat. Bastien)

Nebună

Pe lume, nu există nimic care să își păstreze mereu forma și esența intacte. Mediul, noi și stările noastre, toate se modifică în mod constant, uneori controlat, alteori nu. Atunci când iubim mult, avem senzația că acest sentiment nu va înceta niciodată. O stare puternică de bine, completă, care nu are cum să dispară. Albumul Macii înfloresc iarna este o imagine-metaforă care descrie acest lucru.

 

 

 

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending