Emi și Cuza au câștigat imunitatea. Mihai și Elwira Petre rivali în jocul de amuletă la Asia Express - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Reality Show

Emi și Cuza au câștigat imunitatea. Mihai și Elwira Petre rivali în jocul de amuletă la Asia Express

Published

on

Foto Credit: Antena 1

Emi și Cuza şi-au adjudecat imunitatea în ediția de luni seară, la Asia Express – Drumul Împăraților, de la Antena 1. Cei doi prieteni au primit un pașaport de trecere spre a opta etapă a competiției, căci nu vor putea fi votați în cursa pentru ultima șansă, precum și ocazia de a se bucura de restul etapei la hotel, în calitate de turiști: „Mergem în Iordania!”.

Tot luni seară, spre surprinderea tuturor, echipele s-au reconfigurat, iar vedetele au avut ocazia să lupte cot la cot cu cei pe care i-au considerat până acum rivali. Noua formulă i-a adus împreună pe Cosmin Natanticu și Mihai Petre, Estera Buble și Eliza Natanticu, Patrizia Paglieri și Adriana Trandafir, Lidia Buble și Elwira Petre, Maria Speranța și Francesco Paglieri.

Advertisement

Telespectatorii au urmărit în număr mare cea mai nouă ediţie Asia Express – Drumul Împăraţilor, emisiunea impunându-se ca lider de audienţă atât la nivelul publicului comercial, cât şi la nivel urban.

Conform datelor oferite de Kantar Media, la nivelul publicului comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, Antena 1 a fost lider de audienţă cu o medie de 7.8 puncte de rating și 26% cota de piață, fiind urmată de PRO TV cu 7.2 puncte de rating și 23.9% cota de piață. Şi la nivel urban, Asia Express – Drumul Împăraţilor a fost prima opţiune a telespectatorilor, cu un rating mediu de 6.9 puncte şi 17.7% cota de piaţă. În minutul de aur, 21:47, peste 1.5 milioane de telespectatori urmăreau aventura Asia Express, la Antena 1. 

Ediția de marți seară a celui mai dur reality show, Asia Express – Drumul Împăraților, difuzată de Antena 1 de la ora 20:30, va debuta cu jocul de amuletă.

Lupta ce se va disputa între Mihai Petre și Cosmin Natanticu, alături de Elwira Petre și Lidia Buble, va fi un joc ce implică forța, dar și coordonarea între coechipieri. În timp ce unul dintre ei va oferi informații printr-un walkie talkie, celălalt va căuta răspunsuri la întrebările adresate de coleg într-o peșteră. Pentru prima dată în competiție, Mihai și Elwira Petre vor fi rivali într-o probă antrenantă de amuletă. „Pare imposibil ce zice Irina! Cea mai mare teamă a mea e să nu o dezamăgesc pe Elwira. Îmi doresc să fie la fel de mulțumită de mine cum este de Mihai”, va spune Lidia Buble. Cum se va desfășura jocul de amuletă și ce echipă va ieși învingătoare, telespectatorii Antena 1 vor afla în această seară.  

Misiunile continuă diseară, de la 20:30, în noua formulă stabilită în această etapă. Una dintre probele serii îi va provoca pe concurenți să pregătească un desert tradițional georgian, însă pentru prepararea acestui produs vor fi nevoiți să treacă prin mai multe etape. Cum se vor descurca echipele în cea mai nouă ediție Asia Express- Drumul Împăraților, telespectatorii Antena 1 vor putea urmări în această seară.

Advertisement
Sursa: Kantar Media
Copyright: ARMADATA S.R.L. 
Date prelucrate de către departamentul Research Antena Group
Analiza este făcută pe target-urile 18-49 Urban, All urban și Național
Perioada 1 noiembrie 2021

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.




ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending