Connect with us

Emisiuni

Emi și Cuza, provocare de zile mari la Te cunosc de undeva!

Published

on

Foto Credit: Antena 1

 

 

 

 

Cea de-a cincea gală Te cunosc de undeva!, care va fi difuzată sâmbăta aceasta de la ora 20:00 pe Antena 1, i-a pus în mare dificultate pe băieții de la Noaptea Târziu. Ruleta a decis în ediția trecută o transformare care a întrecut toate așteptările, și anume un duet asiatic. Pe lângă bariera limbii, care le-a dat mari bătăi de cap, şi notele personale ale celor doi interpreţi i-au descurajat pe Emi şi Cuza.

 

 

 

 

„A trebuit să scriem piesa vers cu vers, fonetic, ca să o putem învăţa! A fost foarte greu, dar a fost un exercițiu de autodepășire. Doar în chineză nu mai cântasem!”, a menționat Cuza. Pentru Emi însă lucrurile au stat altfel: „Pentru mine a fost mai simplu, pentru că eu am avut niște cuvinte mai… „românești”. Nu vă pot spune mai mult, dar vedeţi sâmbătă!”, a declarat amuzat Emi, care însă va avea de intrat din nou în travesti, în vreme ce răguşeala îl va pune în mare dificultate pe Cuza: „A fost extrem de greu, toate antrenamentele mi-au pus probleme! La a treia repetiţie rămâneam fără voce!”

Advertisement

Melodia este una plină de emoție, iar povestea din spate i-a impresionat pe Emi și Cuza. „Toată lumea se regăsește în piesă și în versurile sale, cu toții am avut pe cineva iubit, care a plecat din viața noastră” povestește Cuza, în timp ce Emi spune că: „Eu rezonez cu toate piesele triste în mod normal, chiar dacă nu m-am regăsit vreodată în versuri.” Dacă le va ieși sau nu transformarea rămâne de văzut sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1, în cadrul celei mai noi gale Te cunosc de undeva!

 

 

 

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending