Eminem a depăşit 1 miliard de vizualizări pe YouTube. Află cine va fi următorul artist! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

Eminem a depăşit 1 miliard de vizualizări pe YouTube. Află cine va fi următorul artist!

Published

on

Eminem a devenit primul hip-hopper care a depăşit cifra de un miliard de vizualizări ale pieselor şi videoclipurilor sale postate pe YouTube. Totodată, este al treilea artist care a atins această performanţă, după Lady Gaga şi Justin Bieber.

Chiar dacă a fost nominalizat la zece categorii în cadrul Premiilor Grammy şi a plecat acasă doar cu două statuete, în preferinţele publicului rapperul se află sus de tot. Cele mai populare melodii ale sale sunt Love the way you lie şi Not afraid, extrase de pe albumul Recovery, unul dintre cele mai bine vândute materiale lansate anul trecut.

Justin Bieber deţine supremaţia în ceea ce priveşte YouTube-ul cu 1 miliard şi 300 de milioane de vizualizări, dar este depăşit la numărul de fani de pe Facebook şi urmăritori pe Twitter de către Lady Gaga. După Eminem, aflat pe locul trei în acest moment ca număr de vizionări pe YouTube, vine Rihanna, cu 979.000.000.

Potrivit producătorului Alex Da Kid, care stă în spatele mega-hit-ului cântat împreună cu Rihanna şi cu care rapperul din Detroit lucrează în continuare, Eminem înregistrează non-stop, iar un nou album ar putea ieşi pe piaţă cât de curând.

“Lucrăm în continuu şi niciodată nu ştim pe ce proiecte vor ajunge piesele pe care le înregistrăm, dar chimia muzicală dintre noi e extraordinară. Este persoana cu care mă rog să lucrez toată cariera mea!“, a mărturisit Da Kid.

În ceea ce priveşte celelalte categorii din topul starurilor de pe social media, în fruntea politicienilor se află Barack Obama. Cel mai urmărit actor pe Twitter, Facebook şi Youtube este Ashton Kutcher, iar cel mai bine cotat brand din acest top este Starbucks. La categoria sportivi cel mai bine stă însă Cristiano Ronaldo.

Sursa: famecount.com

Foto Credit: abepe.com

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending