Connect with us

ALL MEDIA

Eminem este “regele” Facebook-ului

Avatar

Published

on

Celebrul rapper american i-a detronat pe Michael Jackson și Lady Gaga în lupta pentru titlul de “cea mai populară vedetă de pe Facebook”.

Pentru a primi o asemenea recunoaștere, Eminem trebuia să se “împrietenească” cu mai mulți fani decât rivalii săi. Și… a reușit! Durul cântăreț are 29.500.000 de fani pe rețeaua de socializare amintită mai sus! Cu 200.000 de “prieteni” mai puțin, MJ se clasează pe locul secund în topul celor mai populare vedete de pe Facebook. Podiumul este completat de excentrica Lady GaGa, care se laudă cu 29.200.000 de fani!

Comentarii

comments

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. Avatar

    Athina-Aurelia Costea ( Brasov )

    6 martie 2011 at 23:51

    Nu sta iubirea vesnica binemeritata pentru INGERUL MICHAEL in numarul celor de pe facebucul vostru !! Eminem a reusit aceasta doar pentru ca iubitorii Satanei si Intunericului se tot inmultesc si se bucura plini de otrava ca acesti eminem L-au spurcat pe bietul Inger in cantecele lor stricacioase. Dar sa ia seama ca nu vor ramane vesnic nepedepsiti si nici sa nu-si inchipuie ca INGERUL va fi uitat, caci amarnic se inseala ! Vor avea grija D-ZEU si cei multi – oamenii de bine din toata lumea ca MICHAEL sa se bucure de viata si iubire vesnica !

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending