Connect with us

A-Z NEWS

Emisiunea „Bazar” de pe TVR 2, la 100 de episoade

Published

on

Reclame

Emisiunea Bazar de pe TVR 2 împlineşte mâine, miercuri, 2 iunie, 100 de episoade.

Pentru a marca momentul, ediţia 100 a fost filmată  la fel ca  episodul 1 – în Istanbul – pe la Grand Bazar, pe Bosfor si pe insulele de lângă marele oras.

Răzvan Marc este din nou în călătorii, pentru noul sezon Bazar : “100 de ediţii mi se pare o realizare mare pentru echipa mea şi pentru mine în contextul actual în care puţine emisiuni rezistă un sezon-două. Secretul nostru cred că este constanţa echipei. Toate emisiunile au fost făcute de Ana Maria Caia (producător), Andrei Gorgan (cameraman şi editor imagine) şi de mine. De partea logistică şi financiară se ocupă Lucian Mîndruţă şi Liliana Tache de la Sign Factor. O mulţumire specială trebuie trimisă şi lui Costi Ioniţă, cel care a scris muzica originală a emisiunii. Emisiunea are două sezoane distincte: de toamnă şi de primăvară. Toamna vizităm lumea iar primăvara dăm idei de vacanţă.

În noul sezon ne întoarcem în Turcia, undeva la graniţa cu Siria şi Irakul şi le povestim oamenilor despre tradiţii, arhitectură şi cea mai bună mâncare turceasca la Mardin. Apoi plecăm în Capadoccia, unde zburăm cu balonul şi explorăm bisericile subterane. Alte idei de vacanţă care vor urma în acest sezon sunt filmate în Bulgaria, Spania sau Grecia. De acum înainte, Bazar părăseşte metropolele, scapă de aglomeraţie şi porneşte în căutarea unor locuri mai puţin călcate de turişti sau descopera secrete încă nespuse ale unor locuri foarte populare.

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. olivia

    13 aprilie 2011 at 19:27

    e bestiala emisiunea..! Tinetio tot asa..Bravo Razvan si Echipa!!!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending