Connect with us
Reclame

„Bravo, ai stil!”, cel mai asteptat show al toamnei, va debuta pe 22 august si va fi difuzat de luni pana vineri, de la ora 17:00 si in fiecare duminica, de la ora 20:00. 

In timpul saptamanii, zece concurente ambitioase vor face tot posibilul pentru a demonstra ca stiu sa isi puna in valoare personalitatea prin tinute inspirat alese in urma temelor impuse: cum te imbraci la o cina la restaurant, petrecere cu prietenii, interviu de angajare etc. In galele ce se vor desfasura in weekend, vor avea loc eliminarile, integrate in spectacole grandioase, cu invitati speciali din diverse domenii – muzica, film, televiziune sau fashion. Acestia vor beneficia si de calitatea de jurat, parerea lor cantarind in decizia finala din gala respectiva.

Ilinca Vandici, prezentatoarea show-ului, si membrii Juriului, Iulia Albu, Raluca Badulescu si Maurice Munteanu, vor face spectacol cu tinute de la case renumite de moda si vor da lectii de stil si atitudine concurentelor.

Show-ul contine si o componenta puternica de reality, miza concursului determinandu-le pe participante sa dezvolte adevarate strategii pentru a ajunge in finala ce le poate aduce 100.000 de lei si o cariera in televiziune.

Va invitam sa urmariti din 22 august un show total, o combinatie exploziva de frumusete, eleganta, rivalitate, emotii uriase, orgolii, conflicte firesti intr-o astfel de competitie. Podiumul este pretextul pentru ca participantele sa ne cucereasca nu doar cu niste haine, ci cu tot ceea ce reprezinta ele, ca atitudine, raportare la ceilalti si la ele insele, in contextului unei rivalitati foarte stranse. Fetele sunt foarte motivate sa castige si vor avea posibilitatea sa se elimine una pe cealalta argumentand alegerile facute”, spune Ilinca Vandici.

Emisiunea „Bravo, ai stil!” are la baza un format international de succes, „My Style Rocks”. Zece reprezentate ale sexului frumos concureaza pentru premiul de 100.000 de lei si o posibila cariera in televiziune. Tensiunea competitiei, abilitatile concurentelor de a se evidentia prin alegeri vestimentare, comentariile acide si sfaturile utile ale juratilor vor face parte din ingredientele celui mai asteptat show al toamnei – „Bravo, ai stil!”.

Juratii Bravo, ai stil, Kanal D

Juratii
Bravo, ai stil, Kanal D

Raluca Badulescu_Bravo, ai stil! Iulia Albu_Bravo, ai stil!

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

IN Trending