joi, februarie 22, 2024
More
  AcasăAUDIENȚE TVEmisiunea “Casa iubirii” își menține supremația în audiențe

  Emisiunea “Casa iubirii” își menține supremația în audiențe

  Ediția de luni a emisiunii „Casa iubirii”, prezentată de Andreea Mantea, la Kanal D, a înregistrat audiențe impresionante, consolidând poziția postului TV ca lider în peisajul media. Cifrele spectaculoase obținute în ediția de ieri demonstrează impactul show-ului asupra telespectatorilor, pe toate categoriile de public monitorizate.

  Cu prima parte a emisiunii, difuzată în intervalul orar 10:00 – 12:00, Kanal D a fost lider absolut de audiență, înregistrând 3,1% rating si 18,1% cotă de piață, pe targetul Național, 2,6% rating si 16,4% cotă de piață, pe targetul All Urban, si 1,9% rating si 18,2% cotă de piață, pe targetul Comercial (21-54 Nat ABCD). Emisiunea a atras în fața micilor ecrane o medie de peste o jumătate de milion (543.000) de telespectatori din întreaga țară în fiecare minut al difuzării.

  Partea a doua a emisiunii, difuzată în intervalul orar 16:30 – 19:00, a adunat in fața micilor ecrane o medie de peste 800.000 (822.000) de fani din întreaga țară, stația plasându-se pe locul doi în top, atât pe targetul Național, cât și pe cel All Urban, cu 4,0% rating si 13,4% cotă de piață, în rândul publicului din întreaga țară, și 4,7% rating si 14,7% cotă de piață, în rândul publicului de la orașe. Minutul de aur, înregistrat la 18:50, a adunat în fața micilor ecrane peste un milion (1.013.000) de fani ai emisiunii.

  Redactia Radar de Media

  Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

  Redactia Radar de Media
  Redactia Radar de Mediahttps://www.radardemedia.ro
  Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro
  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente