Connect with us

Emisiuni

Emisiunea „Ce se întâmplă doctore?” prezentată de Oana Cuzino revine, în grila, PRO TV

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Sâmbătă, 20 februarie, de la ora 10:30, Oana Cuzino revine cu un nou sezon Ce se întâmplă, doctore?, care va pune accent pe înţelegerea unui fenomen greu de explicat: privirea globală asupra propriei persoane.

Telespectatorii vor învăţa să fie mult mai atenţi la anumite semne, vor obține o direcţie corectă și vor învăța ce întrebări să îşi adreseze atunci când se află în faţa unor situaţii ce implică sănătatea personală sau a celor dragi.

Oana Cuzino va analiza și în acest sezon comportamentul pacienților atunci când merg la medic, va aduce multă culoare și energie și va afla principiile de lifestyle ale celor obișnuiți să fie în lumina reflectoarelor. Prezentatoarea celei mai dulci competiții culinare, Bake Off România, Nicolle Stănese, dar și îndrăgita cântăreață, Antonia, vor fi printre invitatele Oanei Cuzino sezonul acesta și vor vorbi despre ideile promovate în zona de parenting, dar și despre planurile lor de viitor.

Toate acestea, dar și multe alte sfaturi legate de nutriție, prim-ajutor, lecții de anatomie pe înțelesul tuturor și informații necesare unui trai sănătos, din 20 februarie, în fiecare sâmbătă dimineața, numai la PRO TV!
Ce se întâmplă, doctore? este emisiunea în care Oana Cuzino acordă atenție celui mai important aspect din viața noastră – sănătatea şi caută răspunsuri, împreună cu invitații săi, la tot ce este necesar pentru a rămâne în formă atât fizic, cât și psihic.

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending