Emisiunea de investigaţii spectaculoase, SABBAGH ÎN ACTIUNE, debut pe 9 ianuarie, la Kanal D - RADAR DE MEDIA
Connect with us

 

Emisiunea de investigaţii va debuta pe 9 ianuarie, la Kanal D, şi va fi difuzată în fiecare sâmbătă, de la 21:30.

Aflat la Roma, pentru o operaţiune ce va fi prezentată în curând telespectatorilor Kanal D, la „Sabbagh în acţiune”, Christian Sabbagh l-a întâlnit pe Al Bano Carrisi, celebrul cântăreţ italian şi ambasador al Organizaţiei Naţiunilor Unite împotriva traficului de droguri.

„Al Bano este un prieten al romanilor şi vorbeşte foarte frumos despre romani şi ţara noastră oriunde merge în lume. Este şi ambasador onorific al municipiului Bucureşti, din 2009, şi şi-a luat această misiune foarte în serios”, a spus Christian Sabbagh.

„Mă bucur că există în România o emisiune (n.r. – „Sabbagh în acţiune”) care va pune accentul şi pe prevenirea consumului şi traficului de droguri. În acelaşi timp, vreau să le transmit romanilor sentimentele mele de gratitudine, am foarte mulţi prieteni romani, iubesc această ţară minunată!”, a spus Al Bano.

Telespectatorii vor avea ocazia să urmărească un interviu în exclusivitate cu celebrul artist italian, iar amănuntele despre operaţiune desfăşurată la Roma vor fi prezentate în emisiunea de investigaţii „Sabbagh în acţiune”, ce va începe pe 9 ianuarie şi va fi difuzată în fiecare sâmbătă, de la 21:30, la Kanal D.

Sabbagh in actiune la Roma

Sabbagh in actiune la Roma

 

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

IN Trending