Connect with us

Sport

PREMIERA: Emisiunea de sport Repriză a treia, revine în grila TVR 2

Avatar

Published

on

Vestea bună pentru microbiști este că REPRIZA A TREIA se întoarce la Televiziunea Română. Din 7 noiembrie, în fiecare marți, de la ora 21.00, telespectatorii TVR 2 se vor bucura de cea mai veche și respectată emisiune a fotbalui românesc: REPRIZA A TREIA.

 

Pentru aproximativ două ore, telespectatorii vor pune sub lupă fotbalul alături de moderatorul Emanuel Terzian (Manolo) și de invitații sai, personalitati  si experti din lumea sportului cu balonul rotund.
Cu ajutorul tehnogiei din cel mai modern studio al Televiziunii Române, Studioul 2, experimentatul jurnalist și comentator sportiv va analiza cele mai importante faze din meciurile fiecarei etape ale sezonului Ligii 1 și va devoala controversele fiecarei faze.

 

„REPRIZA A TREIA este un brand uriaș în România și sperăm ca noi, noua echipă, să ne ridicăm la înățimea așteptărilor. Sperăm ca la REPRIZA A TREIA fotbalul să devină mai ușor de înțeles. Ne-am bucura dacă microbiștii care au ratat un meci vor căuta să afle de la noi toate amănuntele”, a spus Emanuel Terzian.

 

În fiecare marți de la ora 21.00 telespectatorii TVR 2 si TVR HD vor afla cine este „Cel mai inspirat antrenor”, „Cel mai bun jucător al etapei”, dar și așteptările specialiștilor de la meciurile etapei următoare.

 

Foto Credit: TVR 2

 

Comentarii

comments

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending