Connect with us

Emisiuni

Emisiunea InTrecerea Anilor prezentata de Mircea Radu iese din grila TVR 1

Avatar

Published

on

Unul din cele mai bune show-uri de televiziune din Romania nu va mai fi pe tv! 

Emisiunea InTrecerea Anilor, prezentata de Mircea Radu, iese din grila TVR 1 incepand cu aceasta primavara, scrie Paginademedia.ro.

Sursa citata il citeaza pe Mircea Radu spunand ca a fost, doar, informat ca emisiunea nu va mai continua, fara alte amanunte. Potrivit lui Mircea Radu, e probabil sa prezinte o emisiune sambata seara.

Conducerea televiziunii nu a mai acceptat prelungirea show-ului, cel mai probabil din lipsa de fonduri, productia fiind una costisitoare.

Prezentatorul emisiunii, Mircea Radu, nu este de acord cu decizia TVR si nu stie daca va mai continua colaborarea cu televiziunea publica sau nu.

„M-am dus la Dan Radu (director productie editoriala si programe) in birou la sfarsitul anului trecut si mi-a spus ca emisia nu va mai continua, nedandu-mi amanunte. Si chiar daca mi le-ar fi dat, odata ce hotararea fusese luata in comitete si comitii, era tardiv de a mai reactiona in vreun fel.

Nu stiu decat motivul invocat de Cezar Ion (director Directia editoriala): ca «InTrecerea Anilor» si-a consumat potentialul. E parerea lui, i-o respect, dar nu pot fi de acord cu ea”, a declarat, pentru paginademedia.ro.

Conform planurilor TVR, Mircea Radu ar urma sa prezinte o alta emisiune sambata seara, insa, dat fiind situatia show-ului in care si-a pus toate sperantele in ultimul an, nu se stie daca Mircea Radu va accepta sau nu sa mai continue colaborarea cu televiziunea publica.Comentarii

comments

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending