Emisiunea lui Radu Moraru, ultima piesa in puzzle-ul confruntarii Basescu-Patricu - RADAR DE MEDIA
Connect with us

A-Z NEWS

Emisiunea lui Radu Moraru, ultima piesa in puzzle-ul confruntarii Basescu-Patricu

Published

on

Judecatoria Sectorului 1 a redeschis, ieri, discutiile privind lupta in instanta intre Traian Basescu si Dinu Patriciu. Cel din urma este acuzat de presedinte pentru difuzarea unui clip defaimator in care se sugera ca seful statului ar fi lovit un copil.

Judecatorii au acceptat sa urmareasca DVD-ul adus de aparatorii lui Patriciu, insa proba a fost contestata de avocatii prezidentiali. Motivul?  Conform acuzarii, din imagini nu reiese clar ca Traian Basescu admite ca ar fi lovit acel baiat. Clipul, nu mai lung de zece secunde, cuprinde un colaj de secvente din emisiunea “Nasul”, difuzata pe postul B1 TV si preluat de Realitatea TV. Avocatii lui Basescu cer difuzarea emisiunii originale si invoca faptul ca vorbele clientului lor au fost scoase din context. Ei spun ca presedintele ofera explicatii de context pe tot parcursul talk-show-ului.

Instanta le-a dat dreptate si a trimis o solicitare postului B1 TV, prin care cere televiziunii DVD-ul cu emisiunea originala si transcriptul acesteia. Cele doua tabere se vor mai intalni abia pe 12 octombrie, atunci cand s-a stabilit urmatorul termen.

In  noiembrie 2009, omul de afaceri Dinu Patricu a declarat la Realitatea Tv ca stia despre un episod in care Basescu agrasa fizic un copil si ca spera ca acele imagini sa fie scoase la iveala de cineva. O luna mai tarziu, seful statului arata cu degetul spre cei care au falsificat materialul video in strainatate si a cerut o expertiza . Dinu Patriciu l-a amenintat atunci pe Traian Basescu ca-l va da in judecata  pentru calomnie.\

Sursa: Mediafax

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending