Connect with us

Emisiuni

Emisiunea Pescar Hoinar de la TVR 2 aniverseaza 500 de editii!

Published

on

Săptămâna aceasta, programul “Pescar hoinar” marchează ediţia cu numărul 550, după 12 ani de difuzare neîntreruptă la TVR 2 – emisiunea având toate şansele ca, la sfârşitul acestui al 13-lea an de existenţă, să ajungă la 600 de episoade.

Până atunci, însă, drumul e lung, iar acum este timpul când ninsorile şi celelalte vitregii ale vremii ne aduc (dacă nu la gura sobei pentru a depăna poveştile pescăreşti),  în faţa micului ecran pentru a retrăi întâmplările înregistrate în partidele de pescuit de până acum. 

Chiar dacă am trecut bine de miezul iernii, raidurile pescăreşti de primăvară sunt încă departe şi singurele activităţi ale multor pescari pot fi doar cele legate de pregătirea arsenalului de undiţărit: refacerea monturilor, selecţia nălucilor, întreţinerea mulinetelor, lansetelor, vergilor, pe scurt, punerea la punct a uneltelor şi echipamentelor de tot felul.

Există, însă, printre pescari o lume mai mică, cea a temerarilor care privesc vitregiile vremii ca pe adevărate provocări, în stare să-i aducă pe maluri de baltă chiar atunci când, aşa cum se zice, nuţţi vine să scoţi din casă nici măcar un câine (glumind, desigur, am putea spune că nimeni nu-i obligă să-şi ia şi câinele la pescuit)…. mai ales când îşi propun să încerce fermitatea gheţii şi să stea pe lacul îngheţat pentru spectaculoasele partide de pescuit la copcă.

Dar tocmai pentru că o asemenea aventură are farmecul ei aparte, sunteţi invitaţi pe gheaţa lacului Săruleşti, la pescuit de caras la copcă – duminică, 25 ianuarie, la ora 12.00, pe TVR 2, într-un episod care deschide serialul hibernal pe lacurile din jurul Bucureştiului.

Foto Credit: TVR

CITESTE SI:


Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending