Connect with us

ALL MEDIA

Emisiunea Replay a fost declarată „Emisiunea TV a anului”

Avatar

Published

on

Emisiunea de sport Replay, de la TVR 2, realizată şi prezentată de Marian Olaianos, a fost distinsă cu Premiul „Emisiunea TV a anului”, în cadrul celei de-a VI-a ediţii a Galei de decernare a Premiilor Ioan Chirilă, desfăşurată luni, 22 noiembrie.

În fiecare luni, de la ora 00.10, în cadrul emisiunii Replay, Marian Olaianos, împreună cu invitatul permanent, Marius Mitran, readuce în atenţia telespectatorilor momente memorabile din istoria fotbalului românesc, cu imagini unice, din arhiva TVR.

„Este poate cel mai important premiu pe care îl poate primi o emisiune de sport”, a declarat Marian Olaianos. „Mă simt onorat, mai ales pentru că printre membrii juriului s-au numărat personalitaţi marcante ale presei sportive româneşti, cum ar fi Cristian Ţopescu, Nicolae Secoşan şi Radu Cosaşu”, a adaugat Marian Olaianos.

Premiile Ioan Chirilă sunt acordate anual de către Fundaţia artEST, celor mai buni jurnalişti de sport din ţară, ca un omagiu adus celui mai mare gazetar şi scriitor de literatură sportivă din România. Concursul se adresează tuturor gazetarilor de sport, indiferent de forma de exprimare a acestora, de aria de acoperire, de frecvenţa apariţiei ori de specializarea acesteia (http://www.ioanchirila.ro/despre_premii.php).

Comentarii

comments

Redactor-sef | dorin.huntai@radardemedia.ro

Advertisement
1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending