Connect with us

ALL MEDIA

Emisiunea Replay a fost declarată „Emisiunea TV a anului”

Published

on

 

Emisiunea de sport Replay, de la TVR 2, realizată şi prezentată de Marian Olaianos, a fost distinsă cu Premiul „Emisiunea TV a anului”, în cadrul celei de-a VI-a ediţii a Galei de decernare a Premiilor Ioan Chirilă, desfăşurată luni, 22 noiembrie.

În fiecare luni, de la ora 00.10, în cadrul emisiunii Replay, Marian Olaianos, împreună cu invitatul permanent, Marius Mitran, readuce în atenţia telespectatorilor momente memorabile din istoria fotbalului românesc, cu imagini unice, din arhiva TVR.

„Este poate cel mai important premiu pe care îl poate primi o emisiune de sport”, a declarat Marian Olaianos. „Mă simt onorat, mai ales pentru că printre membrii juriului s-au numărat personalitaţi marcante ale presei sportive româneşti, cum ar fi Cristian Ţopescu, Nicolae Secoşan şi Radu Cosaşu”, a adaugat Marian Olaianos.

Premiile Ioan Chirilă sunt acordate anual de către Fundaţia artEST, celor mai buni jurnalişti de sport din ţară, ca un omagiu adus celui mai mare gazetar şi scriitor de literatură sportivă din România. Concursul se adresează tuturor gazetarilor de sport, indiferent de forma de exprimare a acestora, de aria de acoperire, de frecvenţa apariţiei ori de specializarea acesteia (http://www.ioanchirila.ro/despre_premii.php).

Lasa un comentariu aici!

Pentru orice fel de informații ma puteți contacta pe e-mail! La 1 februarie dam startul primei etape de votare la Premiile RADAR DE MEDIA 2018!

1 Comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ALL MEDIA

GALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA va fi transmisa in direct, joi, ora 21!

Published

on

 

Cel mai mare evenimt media al anului, Gala Premiilor RADAR DE MEDIA 2018 va avea loc, joi, 22 noiembrie, in direct de la ora 21. Transmisia se poate vedea live pe radardemedia.ro, Youtube si Facebook.

Se vor acorda premiile votate de catre publicul cititor dar si o serie de premii speciale. 

Ne vedem joi!

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

PREMIILE RADAR DE MEDIA 2018: Voteaza-ti aici favoritii! Cand va avea loc Gala?

Published

on

 

Gala Premiilor RADAR DE MEDIA 2018, va avea loc, joi 22 noiembrie, la Ambasad’Or Events.

Ceremonia de decernare a trofeelor va fi transmisa in direct incepand cu ora 20:45. Transmisiunea se vede live pe radardemedia.ro, youtube si facebook.

 

Votarea pentru desemnarea castigatorilor se inchide in data de 12 noiembrie, pana atunci puteti sa va votati favoritii aici:

 

STOP VOT!

Castigatorii vor fi anuntati pe 22 noiembrie, ora 21, in direct pe radardemedia.ro, youtube si facebook.

 

Regulament si calendar competitie, aici!

GDPR: Prin exprimarea optiunii de vot, radardemedia.ro nu colecteaza date cu caracter personal! Regulament si calendar competitie, aici!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

Postul de radio Digi FM a aniversat 3 ani de existenta!

Published

on

Foto Credit: DIGI
 

Ca în fiecare an, de la prima emisie și până acum, echipa matinalului Digi FM, adică Bogdan Miu, Cătălin Striblea, Beatrice Ghiciov și Bogdan Ciuclaru a primit, la aniversarea a 3 ani, vizită binecunoscutului artist: SMILEY.

Păstrând obiceiul, acesta a adus un tort după chipul și asemănarea radioului cu cea mai mare acoperire privată din România, promițând din nou, că o să vină și la aniversarea de 4 ani.

Baloane, artificii, știri cu vești aniversare, cadouri pentru ascultători, super prăjituri și muzică, așa cum numai la Digi FM se poate auzi. Într-o atmosfera de petrecere, întreaga echipă, alături de toți colegii din trust, s-a bucurat de cadourile primite și de prezența lui Smiley, care s-a simțit fix ca „Acasă”. Mai mult decât atât, după ce au ieșit din matinal, Cătălin Striblea și Andrei Maria aka Smiley, au realizat împreună încă o ediție de succes a emisiunii „Oameni de Colecție”.

La 3 ani de la lansare, Digi FM își propune să păstreze tonul prietenos pe care l-a menținut în toată această perioada, să nu întârzie niciodată cu știrile din 30 în 30 de minute și să fie mereu acolo unde contează pentru „Ca să știi.”

Mulțumim tare, Smiley și LA MULȚI ANI, DIGI FM!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending