Connect with us
Avatar

Published

on

La castingul care a avut loc sambata, la Palas Mall din Iasi, pentru emisiunea “Roata Norocului”, al carei nou sezon va avea premiera duminica, 23 august, la Kanal D, Ana-Maria Barnoschi a trait o experienta inedita.

In iuresul distractiei generale, pe acordurile muzicii care nu ii lasa pe ieseni sa stea locului, vedeta Kanal D a devenit, in mod spontan, “cap de coloana” la “Dansul pinguinului”. Ana-Maria s-a amuzat alaturi de grupul de dansatori si i-a invatat cativa pasi de street dance.

“Moldovenii stiu sa se distreze. La ei, bucuria este spontana, se manifesta ori de cate ori se iveste ocazia”, a declarat frumoasa Ana-Maria.

Ana-Maria a profitat de un moment de relaxare si a dat in mintea copiilor, urcand in caruselul din fata centrului comercial unde a avut loc castingul pentru emisiunea “Roata Norocului”.

“In copilarie, in zilele de duminica, mergeam cu parintii sa ne dam cu caluseii. Era cea mai mare bucurie a mea si asteptam cu nerabdare sa vina sfarsitul sa saptamana ca sa mergem din nou. Am impresia ca, pentru mine, s-a dat timpul inapoi”, a povestit entuziasmata Ana-Maria Barnoschi.

Caravana emisiunii “Roata Norocului” va ajunge sambata, 1 august, la mare, pe Plaja Europa FM (situata intre statiunile Venus si Saturn), si sambata, 8 august, bucurestenii care doresc sa participe la emisiunea televizata de la Kanal D sunt invitati in Sun Plaza Mall pentru a-si testa norocul si a castiga premii instant! 

Comentarii

comments

Facebook

IN Trending